InvestorUgen

InvestorUgen nåede flere end 50.000

Remote video URL
Dansk Aktionærforening nåede bredere ud end nogensinde under InvestorUgen i uge 46. Samtidig satte endnu flere lokalforeninger et unikt aftryk på begivenheden i år.

BLIV MEDLEM AF DANMARKS STØRSTE INVESTERINGSFÆLLESSKAB

Dansk Aktionærforenings programmer under InvestorUgen indtil videre nået ud til mere end 50.000 seere gennem udsendelser både online og i de landsdækkende dk4-udsendelser.

”Samtidig var der udsolgt til mange af arrangementerne rundt om i landet, og det er rigtig positivt. Ud over vores seertal, må vi også glæde os over, at vi fik budskabet om InvestorUgen ud i flere landsdækkende medier. Både gennem TV2 News, Børsen og Avisen Danmark,” siger direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak og uddyber:

”På den måde har vi fået cementeret, at InvestorUgen er hele Danmarks investeringsfestival, og det kan vi kun være stolte af. Samtidig har vi fået produceret masser af super godt indhold med både uddannelse og aktietips, som kan bruges til at få endnu flere seere til programmerne i de kommende måneder.”

Artiklen fortsætter under billedet

Se også: Hvad køber Warren Buffett

Billede

Udover de flotte seertal, oplevede aktionærforeningen i år et gennembrud i antallet af lokalforeninger, som på den ene eller anden måde fik sat deres unikke aftryk på InvestorUgen. Både med åbent hus-arrangementer og med events. En udvikling, direktør Mikael Bak ønsker at bygge videre på.

”Vores mål er, at vi i 2023 kan sætte et endnu stærkere landsdækkende aftryk gennem vores mange gode lokalforeninger, og de individuelle events og aktiviteter, som de kan udvikle. Samtidig vil vi holde fast i en produktion af godt indhold til vores onlinekanaler, og meget gerne få flere partnere med til at komme endnu længere ud,” siger Mikael Bak, der garanterer, at InvestorUgen er tilbage i uge 46 næste år.

”Og det vil kun styrke vores forening, hvis vi får endnu flere partnere og frivillige involveret,” siger han.

Herunder kan du se alle online udsendelser fra InvestorUgen.

Mandag: Fra vugge til grav

Tirsdag: Buffet med Buffett

Onsdag: Aktietips - tips og ideer

Torsdag: Fremtidens investeringstendenser

Fredag: Giganterne - de største selskaber