Aktie-TV

"Verdensklasse": Se vinderne af dansk regnskabssæson

Remote video URL
REGNSKABETS TIME: Der venter en overraskelse i toppen af listen, hvor et nyt selskab får betegnelsen ”verdensklasse” og dermed kommer i selskab med Novo Nordisk.

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.

”De har leveret en bomstærk guidance for 2023.” Sådan lyder dommen fra aktieekspert Per Hansen fra Nordnet i den nyeste udgave af tv-programmet Regnskabets Time.

I programmet stiller Per Hansen som censor skarpt på præsentationerne fra C25-selskaberne, der i disse uger aflægger årsregnskaber.

Han giver alle selskaberne en karakter på 12-skalaen, og her ser han særligt på, hvordan selskaberne har præsteret i 4. kvartal af 2022, og hvilke udsigter de præsenterer for 2023.

BLIV MEDLEM AF DANSK AKTIONÆRFORENING OG MODTAG DANMARKS ENESTE AKTIEMAGASIN

Der venter en overraskelse i toppen af listen, hvor et nyt selskab får betegnelsen ”verdensklasse” i selskab med Novo Nordisk, der længe har toppet listen.

Flere selskaber har præsteret solidt, og bliver kaldt ”oprykkerkandidater”, og så er der også et par selskaber, som man måske havde troet ville få en bedre karakter, men som Per Hansen forventer sig mere af.

Tænder rød lampe: "Hold dig væk fra aktien"

For de fleste selskaber er der leveret nogenlunde tilfredsstillende, men censor Per Hansen ønsker sig mere af sine elever. Han lægger blandt andet vægt på, at ledelserne i selskaberne bliver mere præcise med deres udsigter for det kommende år.

Desuden er der tre selskaber, der er dumpet, mener Per Hansen. Det kan du se  tv-indslaget herunder:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i magasinet Aktionæren, på shareholders.dk og i Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i magasinet Aktionæren, på shareholders.dk eller i Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev.