Interview

Mød det nye børsselskab Copyright Agent

- se interview med ledelsen i Copyright Agent, der er på vej på Nasdaq First North.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Copyright Agents børsnotering, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er, at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


 

Copyright Agent bliver børsnoteret

I forbindelse med Copyright Agents børsintroduktion blev der tirsdag d. 22/6 afholdt en investorpræsentation med CEO Henrik Eggert og Bestyrelsesformand Henrik Hasselbalch Busch med Dansk Aktionærforening som moderator. Efter præsentationen stillede journalist og redaktør Christian Kjær spørgsmål til ledelsen i Copyright Agent, og det interview kan du se lige her.

Copyright Agent inviterer nye aktionærer til at tage del i et retfærdigt og bæredygtigt kreativt økosystem som understøtter en voksende global dagsorden om at sikre bedre vilkår for dem, der skaber originalt og unikt indhold.

Du kan læse mere på www.copyrightagent.com/investors.