Interview

Mød det nye børsselskab Aquaporin

- selskabet er på vej til at blive noteret på børsen, og i dette gratis webinar kan du se direktionens præsentation af virksomheden. Efter præsentationen stiller direktør i Dansk Aktionærforening, Mikael Bak spørgsmål til ledelsen i Aquaporin.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold med links og information om Aquaporins børsnotering, herunder investormøde faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er, at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på at mailen ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.


 

Aquaporin noteres på børsen

I forbindelse med Aquaporins børsnotering er denne online præsentation med selskabets CEO Peter Holme Jensen og CFO Bo Karmark blevet afholdt. Efter præsentationen kan du se direktør i Dansk Aktionærforening Mikael Bak stille spørgsmål til ledelsen i Aquaporin.

 
Prospekt og dansk brochure kan findes på investors.aquaporin.com, hvor præsentationen efterfølgende også vil være tilgængelig. Udbudsperioden er 14. – 25. juni (men kan under visse omstændigheder lukkes tidligere).