Billede
Netcompany A/S
Kommunikationsservice - Software og Service

Netcompany er et IT-service selskab, som leverer ende-til-ende IT-projekter til både private og offentlige institutioner. Selskabet blev grundlagt i år 2000 og blev noteret på børsen i juni måned 2018. 

IT-løsningerne består af både udvikling, levering, vedligeholdelse og operation af projekterne, som bliver leveret til en bred vifte af kunder. Selsabet er til stede i fem lande med ni kontorer og og har planer om at udvide sin forretning til to-tre markeder indenfor de næste par år. 

Analyser

Høj vækst for Netcompany i 2020 trods pandemien

Høj vækst i 2020 trods udfordringer i Storbritannien som følge af lock-down i landet. Succes opnået i Danmark skal eksporteres til Norge, UK, Holland og efterfølgende til Sverige og Finland. Det adresserbare mark...
09. februar 2021
Analyser

Netcompany: Fokuseret it til tiden

Netcompany har skabt stærke resultater som leverandør af komplekse it-løsninger, og der er stadig plads til masser af vækst. Det seneste kursfald har gjort aktien til et godt køb.
31. marts 2020
Investorviden

Investér i glade virksomheder

Det betaler sig at investere i glade arbejdspladser. En amerikansk undersøgelse af magasinet Fortune viser, at hvis man havde investeret ligeligt i en portefølje af de børsnoterede virksomheder blandt de 100 beds...
14. januar 2020