Billede
Demant A/S
Sundhed - Sundhedspleje

Demant A/S er en af verdens største høreapparatproducenter med global tilstedeværelse i mere end 130 lande. Demant har diversificeret sig inden for høresundhed de senere år for at få større andel i et voksende marked blandet andet med opkøb i detailforhandlerledet. Selskabet producerer således ikke længere kun høreapparater men også diagnosticeringsinstrumenter og implantater i forbindelse med nedsat hørelse samt har indgået et joint venture-samarbejde med Sennheiser Communications, der producerer headsets.

Demant og schweiziske Sonova stjæler markedsandele fra de mindre konkurrenter, da de begge nyder godt af stordriftsfordele, hvilket er afgørende for at kunne lancere nye produkter.

Demant er desuden indlemmet i det amerikanske Veterans Affairs (VA) program. Veterans Affairs hjælper blandt andet krigsveteraner med høreapparater. Koncernen opkøbte i 2016 Audika, den førende udbyder af hearing care-ydelser i Frankrig.

Fundamentalportefølje

Demant er historisk billig

D/S Norden opjusterede endnu engang, der er rygter om købstilbud på SimCorp, og Demant er historisk billig. Se hvordan Fundamentalporteføljen har klaret uroen i september og læs Thorleifs tanker om de tre nævnte aktier.
29. september 2022
Teknisk analyse

Ugens Tekniske Analyse: Carlsberg i fodboldhumør

EM i fodbold har sat gang i Carlsberg-aktien, som har momentum lige nu. Demant har brudt modstandsniveau og ligger nu i all time high. Problemer i forsyningskæderne hjælper norsk aktie indenfor containerrederier. Desuden...
25. juni 2021