Billede
Carlsberg A/S
Cyklisk forbrug - Fødevarer, Drikkevarer og Tobak

Carlsberg Group er verdens tredjestørste bryggeri målt på markedsandel med over 40.000 ansatte. Gruppens primære forretning er salg af øl, og selskabet har et omfattende mærkevareportefølje med mere end 140 mærker. De internationale premium-mærker er kernen i forretningen, men lige så vigtige er de mange lokale ølmærker, som har stærke markedspositioner i de enkelte markeder. Carlsberg-gruppens forretning er fokuseret i Vesteuropa, Østeuropa og Asien. I resten af verden afsættes gruppens produkter via eksport- og licensaftaler.

Analyser

Carlsberg skaber en ny balance efter Rusland-exit

Carlsberg vokser kraftigt i Vesteuropa og vil satse mere på andre vestlige markeder. Men efter det kommende salg af de russiske aktiviteter bliver Carlsberg endnu mere afhængigt af et andet autoritært regime, det...
02. juni 2022
Investor-tv

Advarer mod dumpet dansk aktie

”Ingen er under eller ved siden af dette selskab. De er dumpet.” Sådan lyder den hårde dom fra investeringsøkonom Per Hansen i den nyeste udgave af tv-programmet Regnskabets Time.
17. februar 2022
Teknisk analyse

Ugens Tekniske Analyse: Carlsberg i fodboldhumør

EM i fodbold har sat gang i Carlsberg-aktien, som har momentum lige nu. Demant har brudt modstandsniveau og ligger nu i all time high. Problemer i forsyningskæderne hjælper norsk aktie indenfor containerrederier....
25. juni 2021
Analyser

Glasset er kun halvt fyldt

Den danske bryggerigigant har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, og det langsigtede potentiale er endnu ikke udtømt.
25. juni 2021