Analyser

Kursen bragede ned: "Basis for vækst"

Billede
Billede

Af
John Stihøj

Analytiker og ejer af Aktieinfo

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.

Selskabet tilbyder rådgivning om forretningsoptimering, sikkerhed, compliance, udvikling af software- og cloudløsninger samt drift og konsulenttjenester.

NNIT har siden 2017 købt tre virksomheder, der har tilført nye kompetencer. Modsat er aktiviteterne med infrastrukturløsninger sat til salg, men handelen med en kapitalfond er endnu ikke gået igennem.  NNIT arbejder med at optimere kerneforretningen bestående af Life Science samt Cloud & Digitale løsninger målrettet virksomheder, den offentlige sektor og finans.

Sidste år var præget af for lav vækst og utilfredsstillende indtjening. NNIT har suspenderet guidance for 2022, hvilket giver usikkerhed. Aktiekursen er i 2022 faldet 43 procent, hvilket skyldes den generelle nedgang for IT-relaterede aktier kombineret med den utilfredsstillende indtjening.

Jeg tager aktien med i denne analyse, idet jeg ser basis for vækst i omsætning og indtjening i 2023.

Børskode
NNIT

ISIN
DK0060580512

www.
nnit.com

Anbefaling
Køb


Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.