Aktieligaen

Status på Aktieligaen: Se de mest populære aktier

Billede
Billede

Af
Christina Bruun Andersen

redaktionsmedarbejder

Det danske aktiemarked faldt denne uge, og det fremstår tydeligt, når vi kigger på holdene, der lige nu kæmper om titlen som Danmarks bedste investorer i Aktieligaen.

Der er meget få hold, der er i plus i disse dage, og tirsdag morgen var alle 22 hold da også gået i minus. Torsdag var det lykkes kun tre hold (Team Keabor, Unge Aktionærer og TeamBuffetDK) at få hivet den samlede værdi af deres porteføljer op i det grønne felt.

Team Keabor, der har føret gennem meget af dysten indtil videre, blev kortvarigt overhalet af Unge Aktionærer København og derefter af TeamBuffetDK. Team Keabor er dog det hold, der er kommet bedst igennem det negative marked, og de er nu kommet tilbage i førersædet.

Vi kan afsløre, at Team Keabors bedste spiller har været oppe med 9%: hans bedste investeringer har været D/S Norden med +18,77% og Tesla Inc med 37,82%.*

Vi har også kigget på de mest populære aktier på tværs af holdene, og har noteret særligt én aktie, der går igen, nemlig danske Green Hydrogen Systems, der leverer elektrolyseanlæg til produktion af grøn brint.

Både den største stigning og det største fald for enkeltspillere skal findes hos samme hold: Team Bladguld På Carport. Største stigning har været med 10,43% og skyldes blandt andet spillerens investeringer i Acarix AB med +95,77% og Saniona AB med +110,40. En anden spiller på holdet er faldet med 27,14%, hvilket primært skyldes en nedgang på 80% hos Swedish Sterling AV og Bed, Bath & Beyond.

* Tal fra tirsdag d. 14. marts 2023.