Aktieligaen

Aktieligaen: Nyt hold tager føringen

Billede
Billede

Af
Christina Bruun Andersen

redaktionsmedarbejder

Med blot en måned tilbage at løbe på i Aktieligaen har det nok været en lettelse for mange af holdene at kunne se en gradvis vending i markedet efter nedturen i marts. Selvom mange spillere fortsat ser en negativ udvikling i deres porteføljer, så er det så småt lykkedes for nogle enkelte at kæmpe sig til plus på kontoen.

Team Keabor, der har haft føringen gennem størstedelen af Aktieligaen, mistede i sidste uge tronen og dalede helt ned på en 5. plads, men har siden kæmpet sig tilbage på en 2. plads. Golden Group har imidlertid taget føringen, idet alle på nær to spillere har plus på kontoen (per torsdag 20. april). Holdets mest handlede aktie er Swedish Stirling AB, en svensk techvirksomhed, der specialiserer i at konvertere varmeenergi til elektricitet.

Mange af spillerne har i den seneste periode valgt at holde fast og ikke pille for meget ved deres porteføljer, men vi kan se, at der alligevel er blevet foretaget 1.121 handler på tværs af holdene*, så der bliver stadig holdt øje med kurserne.

Den 17. maj sniger sig tættere og tættere på, og vi glæder os til at se, hvem af holdene der ender med at løbe med hæderen og de 5.000 kroner. Du kan fortsat holde dig orienteret om stillingen her.

*Data fra torsdag d. 13. april.