Om foreningen

Hvem skal sidde i repræsentantskabet?

Billede
Repræsentantskabet er Dansk Aktionærforenings øverste myndighed, og består af en repræsentant fra hver lokalforening, samt 36 direkte valgte medlemmer udpeget gennem urvalg blandt alle medlemmer af Dansk Aktionærforening.

Repræsentantskabets mødes to gange årligt til at godkende årsrapport og budget samt vælge bestyrelse og revision. Repræsentantskabet tager også stilling til store beslutninger om for eksempel vedtægtsændringer.

I år stiller 24 medlemmer op til de 18 to-årige pladser samt en enkelt et-årig plads. Pladserne bliver fordelt således at de 18 kandidater med flest stemmer får de to-årige pladser, og kandidaten med 19. flest stemmer får den et-årige plads.

Vi har på siden her samlet de mest almindelige spørgsmål angående valg til repræsentantskabet, men du er også altid velkommen til at skrive til vores medlemsservice daf@shareholders.dk


Vil du vide mere om, hvad det indebærer at sidde i repræsentantskabet, så kontakt formand Liselotte Bartholin lba@procudan.dk 


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Hvordan stemmer jeg?
I stemmesedlen, som er sendt til din mailadresse finder du et link til afstemningen. Når du når afstemningen kan du vælge op til fem kandidater at stemme på.

Kan jeg stemme på mindre end fem kandidater?
Ja, absolut. I så fald markerer du bare det antal du ønsker at stemme på, og indsender din stemme

Hvem kan stemme?
Alle medlemmer af Dansk Aktionærforening har stemmeret. Familie- og småfirmamedlemskaber tæller som ét medlemskab

Hvor finder jeg min stemmeseddel?
D. 24. november sendte vi en stemmeseddel til den e-mailadresse der er registreret med dit medlemskab.
Hvis du ikke har modtaget denne mail, så kig i din reklamemappe eller skriv til daf@shareholders.dk.

Hvordan ser jeg hvilken e-mailadresse der er tilknyttet mit medlemskab?
Klik på "min profil" i øverste højre hjørne. Bemærk hvis du ændrer din e-mailadresse får du ikke automatisk tilsendt en ny stemmeseddel. Kontakt i så tilfælde daf@shareholders.dk.

Jeg har ikke nogen e-mailadresse
Hvis du ikke har en e-mailadresse kan du kontakte sekretariatet og få tilsendt en stemmeseddel fysisk.