Sponsoreret indhold

Mød selskabet: Brain+ indgår aftale med stort medicinalselskab

Remote video URL
Se "Mød selskabet: Brain+”, hvor virksomheden fortæller om den aftale, de har indgået med et stort tysk medicinalselskab. Interviewet er lavet mandag den 20. december. Du får den seneste update fra Brain+ om tiden der er gået siden børsnoteringen i oktober. Med i studiet er CEO og Co-founder Kim Baden-Kristensen, der fortæller om forretningens udvikling de seneste måneder, og hvad der står lige for i starten af det nye år. Studievært er Mikael Bak, der også håndterer Q&A’s fra seere og investorer, der ønsker at stille spørgsmål direkte til Kim Baden-Kristensen.
Denne side indeholder sponsoreret indhold, herunder en live IR-præsentation faciliteret af Dansk Aktionærforening. Formålet er at vores medlemmer og modtagere af foreningens nyhedsbrev får mulighed for at kende mere til selskabets ambitioner og stille spørgsmål til ledelsen. Vi gør opmærksom på, at indholdet ikke er udtryk for en anbefaling fra Dansk Aktionærforening.

 

Medicin til demens

Brain+ er en dansk medtech-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling af digitale medicin til behandling af demens og Alzheimers sygdom. Her er tale om træning og terapi gennem brug af medicinsk udviklede digitale produkter, som kan behandle lidelser, hvor anvendelse af konventionel medicin hidtil ikke har vist tilstrækkelig effekt.

Læs mere på www.brain-plus.com/investor