Partner

Premium Event Sponsor

Billede
Konference
Bliv Premium Event Sponsor

Dansk Aktionærforening afholder hvert år en lang række nationale arrangementer og events. 

Vi står bag InvestorUgen i uge 46 og InvestorDagen i april måned. I samarbejde med Nørrebroteater afholder vi Fattigrøvsklubben - en række eftermiddagsforedrag, og i løbet af sommeren udsender vi vores Sommerspeciel-TV. På Folkemødet Bornholm og Ungdommens Folkemøde i Valby inspirerer vi og kæmper for vores mærkesager, og vores 15 lokalforeninger afholder mange lokalarrangementer/-events fordelt over hele året.

I det fysiske og digitale møde, kan I som Premium Event Sponsor få en stærk eksponering ud mod en særlig interessant målgruppe, og I har mulighed for at komme helt tæt på vores medlemmer og deltagere med f.eks. en standplads.

Vi tager udgangspunkt i vores sponsorers strategiske og taktiske prioriteringer, og i samarbejder kan vi sammensætte en eventpakke, der øger kendskabsgrad og brandawareness ud mod vores medlemmer, gæster, seere og publikum.

Vores medlemmer holder sig opdateret om og er særligt interesseret i finansielle services, nyheder, sport, bil & motor, it & internet, rejser samt ure og smykker (Kilde: Wilke analyse). De er mere engagerede og har en større interesse for politik, samfundsøkonomi, arbejdsmarkedsforhold, erhvervspolitik, jobmarked, klima  miljø, forbruger spørgsmål, skatteforhold samt egns- og lokal spørgsmål (Kilde: Index Danmark/Gallup 2022). Foreningens medlemmer tæller mere end 17.500 private/retail investorer, hver med en gennemsnitlig formue på knapt 7 mio. kr. og et samlet investeret beløb på godt 65 mia. kr., (Kilde: Wilke analyse).

Kontakt Hans Peter Kirkegaard på telefon 71993959 eller skriv til hpk@shareholders.dk for nærmere information.