Partner

Investor Relations TV

Billede
Udkom med jeres seneste investor relations budskaber

IR-TV er Dansk Aktionærforenings egen TV-kanal, der leverer nyheder om aktiemarkedet og investor relations budskaber til foreningens medlemmer, som kan ses af alle.

I forskellige kortere og længere TV-formater står investeringsrådgivere, politikere, topchefer, investorer og analytikere på mål for skarpe spørgsmål fra TV-kanalens erfarne professionelle værter.

Vores Investor-TV indeholder Investor Relations præsentationer med faste formater som Mød Selskabet, Mød Topchefen, Tæt på Regnskabet. Du kan også se masterclasses, produktpræsentationer, specialpræsentationer, InvestorUgen og Sommerspecial.

Mød Selskabet er programmet, når vi skal lære virksomheden at kende i forbindelse med en IPO eller emission. Hvor kommer selskabet fra, hvor er I nu, og hvor er I på vej hen? Vi stiller skarpt på, hvordan idéen egentlig opstod, hvad der er sket på rejsen og hvem der i dag er de vigtigste kunder, konkurrenter og nøglemedarbejdere. Vi uddyber vision, strategi og de aktuelle aktiviteter i markedet. Hvad er prioriteterne i det kommende år, og skal I mon ud at rejse ny kapital, købe op eller sælge fra? Og så er der naturligvis altid tid til at fremhæve tre ting, der er gået godt det seneste år og tre ting, der er gået knapt så godt. Mød Selskabet er et klassisk format med selskabets CEO i studiet - eventuelt ledsaget af CFO, Bestyrelsesformand eller den IR-ansvarlige.

Mød Topchefen er programmet udformet som et personligt interview med selskabets administrerende direktør, grundlægger eller bestyrelsesformand, der i kraft at sin rolle og personlighed, er et vigtigt aktiv i at eksponere virksomheden udadtil. Vi tegner et portræt af topchefen. Hvem er han/hun, hvad brænder du for, og hvad er de vigtigste resultater, du har opnået med selskabet? Vi har fokus på ledelsesmæssige værdier i forhold til virksomhedens profil og DNS. Interviewet kombineres med et aktuelt kig på, hvordan det står til med selskabet her og nu, og hvor I er på vej hen.

Tæt på Regnskabet er et program, der stiller skarp på noterede selskaber i forbindelse med aflæggelse af års- eller kvartalsregnskabet. Vi går tæt på det aktuelle regnskab og sætter fokus på dets betydning for selskabets udvikling. Det er således en unik mulighed for selskabet til at uddybe og fremhæve særlige interessante områder. Vi kommer bag om de rå nøgletal - og sætter ord på de konkrete handlinger og aktiviteter, der ligger til grund for regnskabsresultaterne. Tæt på Regnskabet er et format, der især egner sig til at sætte de netop offentliggjort resultater i perspektiv i forhold til selskabets udvikling og strategiske planer.

Få jeres IR-budskaber eksponeret gennem vores mediekanaler og/eller tegn et af vores partnerskaber. Prisen varierer alt afhængig af valg af partnerskab og ønske om antal IR-optagelser. Se gerne eksempler på udsendelser fra vores TV-kanal her. 

Kontakt Hans Peter Kirkegaard for nærmere information på 71993959 eller skriv til hpk@shareholders.dk