Partner

Business Event Sponsor

Billede
Bliv Business Event Sponsor

Dansk Aktionærforening og vores lokalforeninger afholder hvert år en lang lokale række arrangementer og events.

I samarbejde med lokalforeningerne, har I mulighed for at komme helt tæt på og møde vores medlemmer ved fysiske events. Her vil I kunne præsentere virksomhedens seneste produkter, vise jeres virksomhed frem eller f.eks. dele ud af jeres ekspertvide til mange af vores retailinvestors.

Vi står også bag de nationale events InvestorUgen i uge 46 og InvestorDagen og i samarbejde med Nørrebroteater afholder vi Fattigrøvsklubben - en række eftermiddagsforedrag. I løbet af sommeren udsender vi vores Sommerspeciel-TV. På Folkemødet Bornholm og Ungdommens Folkemøde i Valby inspirerer vi og kæmper for vores mærkesager, og vores 15 lokalforeninger afholder mange lokalarrangementer/-events fordelt over hele året.

Vi tager udgangspunkt i vores sponsorers strategiske og taktiske prioriteringer, og i samarbejde sammensætter vi en eventpakke, der øger kendskabsgrad og brandawareness ud mod vores medlemmer, gæster, seere og publikum. Som Business Event Sponsor støtter I op om aktionærdemokrati og investorkulturen i Danmark og bliver eksponeret bredt ved det enkelte event.

Vores medlemmer holder sig opdateret om og er særligt interesseret i finansielle services, nyheder, sport, bil & motor, it & internet, rejser samt ure og smykker (Kilde: Wilke analyse). De er mere engagerede og har en større interesse for politik, samfundsøkonomi, arbejdsmarkedsforhold, erhvervspolitik, jobmarked, klima  miljø, forbruger spørgsmål, skatteforhold samt egns- og lokal spørgsmål (Kilde: Index Danmark/Gallup 2022). Foreningens medlemmer tæller mere end 17.500 private/retail investorer, hver med en gennemsnitlig formue på knapt 7 mio. kr. og et samlet investeret beløb på godt 65 mia. kr., (Kilde: Wilke analyse).

Kontakt Hans Peter Kirkegaard på telefon 71993959 eller skriv til hpk@shareholders.dk for nærmere information.