Om foreningen

Nye aktiviteter i Unge Aktionærer

Billede

Året 2022 i Unge Aktionærer er blevet startet med en sjov kick-off aften hvor vi fandt på mange spændende ideer og tanker.

Helt konkret har vi søsat 4 projekter som vi vil realisere henover foråret og sommeren. Ambitionerne er høje, og vi kan sagtens bruge flere hænder og hoveder til at realisere projekterne, så hvis der er noget herunder du finder interessant så tøv ikke med at skrive til kontaktpersonen for at høre mere.

 

Faste arrangementer i København
Der er mange unge investorer i København som leder efter et fast sted at mødes, og det vil vi give dem. Helt overordnet skal konceptet fokusere på at deltagerne skal have mulighed for at netværke og lære hinanden at kende. Herudover hjælper de fysiske arrangementer til at sikre fremdriften på andre UA aktiviteter. Det kan også være vi skal have oplægsholdere eller andre indslag.

Oplæg på landets gymnasier
På nogle uddannelsessteder er kendskabet til investering allerede stort, hvor imod andre steder oplever store barrier of entry, måske på grund af baggrund eller interesse. Vi vil udarbejde materiale til et oplæg, der kan tage med ud på landets gymnasier og andre relevante uddannelsesinstitutioner, som viser både hvor enkelt det er at komme i gang med at investere, men også hvorfor det er vigtigt at komme i gang som ung.
Hvad der helt præcist skal ske har vi ikke fastlagt, men vi ved at vi ikke vil holde ”bare endnu et oplæg”.

Hvis du vil være med til at planlægge faste arrangementer og/eller oplæg på gymnasier, kan du skrive til Axel Schiller på axel.schiller@outlook.dk eller Josias Fagerland på fagerlandbusiness@gmail.com

 

 

Content på sociale medier

Vi vil være med til at styrke Unge Aktionærers tilstedeværelse på de sociale medier på en ny og sjov måde. Det er ikke fastlagt præcist hvad vi skal lave, hvor og hvorledes – men hvis du har lyst til at prøve kræfter med SoMe marketing og være med til at komme med ideer, så skal du skrive til Simone Sletten på simonesletten@gmail.com

 

 

Ungdommens Folkemøde (UFM)

Hvis du ikke allerede kender til konceptet, så er (UFM) en årlig demokratifestival i Valbyparken for unge mellem 15-20 år, og i år skal Unge Aktionærer også være med.

I gruppen arbejder vi med at planlægge vores deltagelse lige fra hvordan vores teltplads skal se ud over til hvilke workshops og underholdning vi vil lave over de to dage i september.

Hvis du er frisk på at sætte emner som økonomisk lighed, aktivt ejerskab og meget mere på dagsordenen så kan du skrive til Bolette på bum@shareholders.dk