Om foreningen

InvestorUgen nærmer sig

Billede
Uge 46 er InvestorUge. Vi sætter igen fokus på investering og investorkultur, når vi inviterer eksperter, investorer og politikere, både fysisk og digitalt.

Vi løfter nu sløret for årets temaer, og de første navne er allerede offentliggjort her. Du kan løbende følge med i programmet her på vores hjemmeside eller tilmelde dig InvestorUgens arrangementer, så er du den første til at få besked, når vi afslører nye navne.

Sidste år kunne vi for første gang invitere til en hybridfestival med arrangementer både online og fysisk, og de takter bygger InvestorUgen videre på i år. Hver dag har sit eget tema, og du kan følge med online på vores Facebook eller YouTube-kanal eller møde os rundt omkring over hele landet.

Bemærk at InvestorSkolens kurser samt visse fysiske arrangementer kræver særskilt tilmelding.

Årets temaer

Mandag d. 14 november:
Fra vugge til grav - investeringer gennem livet

InvestorUgen 2022 starter med at forholde sig til, hvordan du kan tilpasse dine investeringer til livets forskellige faser. Få eksempelvis tips til at optimere investeringer til dine børn og børnebørn gennem skattefrie gevinster. Eller lyt med til en debat om, hvor mange aktier du bør have i forhold til din alder, og hvornår du skal begynde at tænke på nedsparing.

Tirsdag den 15. november:
Buffet med Buffett

Nogen kalder Warren Buffett verdens bedste investor. Tirsdag stiller vi skarpt på hans investeringsmetode og filosofi.
Vi går i dybden med valueinvestering og kaster også et blik på Warren Buffetts største positioner.

Om aftenen afholder InvestorSkolen et live-webinar om værktøjerne til at finde de bedste vækstaktier.

Onsdag den 16. november:
Aktietips, tricks og gode ideer

På InvestorUgens tredje dag kan du få masser af tips, tricks og gode ideer. To af vores velkendte konkurrencer, Aktie Grand Prix og landskampen mellem Danmark og Sverige, vender tilbage. Her udpeger erfarne investorer de næste vindere.

Igen i år bliver der mulighed for at møde dit lokale investornetværk. Vi holder åbent hus i ni byer.

Torsdag den 17. november:
Fremtidens investeringstendenser

Måske har du hørt udtrykket ”There is no alternative” om aktieinvestering, men er det stadig rigtigt? Vi tager et kig i krystalkuglen og sætter fokus på fremtidens investeringstendenser, grøn energi, kryptovaluta og meget andet.

Er du helt grøn på aktiemarkedet kan du om aftenen komme med på InvestorSkolens online introduktionskursus ”Ny på Aktiemarkedet”.

Fredag den 18. november:
Giganterne – De største selskaber globalt og i Danmark

På InvestorUgens sidste dag er linsen rettet mod de helt store selskaber. Vi skal se på nogle af udlandets store selskaber, og vi inviterer topchefer fra Danmarks C25-selskaber i studiet til en snak om fremtid og forventninger.

Om eftermiddagen kan du komme til fredagsbar i København, hvor vi skåler weekenden ind og giver plads til netværk.