Investor-tv

Frank Hvid: Her kan du finde billige aktier

Remote video URL
Store dele af aktiemarkedet er ikke specielt dyrt, lyder budskabet fra analytiker Frank Hvid Petersen, der samtidig advarer om, at aktiemarkedet sagtens kan falde 30 procent indenfor 12-18 måneder. Udtalelserne falder i aktionærforeningens nye tv-program Regnskabets time, der i denne udgave går tæt på den globale økonomi netop nu. Særligt to regioner i verden bliver fremhævet.

Mens verdens øjne er rettet mod Ukraine og den amerikanske økonomi er under pres, peger analytiker Frank Hvid Petersen på en række geografiske områder, hvor du stadig kan finde værdi som privat investor.

Det sker i udsendelsen Regnskabets time, som ser på, hvordan den globale økonomi påvirke dine aktier. I programmet vurderer analytikeren i selskab med Ole Søeberg, hvor markedet står netop nu.

Få aktietips hver uge - tilmeld nyhedsbrevet her

Frank Hvid Petersen advarer mod, at markedet har risiko for at falde med op til 30 procent indenfor de næste 12-18 måneder. Men alt er dog ikke negativt, for ingen ved, om og hvornår krisen for alvor sætter ind, og markedet gemmer ifølge eksperterne stadig på muligheder, hvis man bevæger sig væk fra USA, og satser på sunde veldrevne virksomheder.

Se klippet ovenfor, hvis du vil vide hvilke to regioner, der gemmer på størst værdi, og se hele programmet nedenfor, hvis du vil klædes på til at forstå verdensøkonomien på 30 minutter.

Ole Søeberg: Stort potentiale i glemt aktie

De to analytikere forklarer i øjenhøjde, hvad vi som private investorer skal kigge efter, og hvordan vi skal forholde os til et aktiemarked i forandring.

Se hele programmet her:

Artikler, analyser eller interviews mm. i magasinet Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i magasinet Aktionæren eller på Shareholders.dk.