Investor-tv

Nytårskur: Sådan finder jeg bæredygtige vindere

Remote video URL

"Det er en farlig tid," sagde vært på Millionærklubben Bodil Ganzel, da hun deltog i aktionærforeningens nytårskur, og her hentydede hun blandt andet til, at centralbankerne er begyndt at røre på sig og renten. Noget, der ifølge Bodil Ganzel ændrer hele fundamentet i investeringsverdenen.

Se hele nytårskuren med Bodil Ganzel og Varan Pathmanathan herover.

Sidstnævnte gav inspiration til, hvordan du kan finde kandidater til dine bæredygtige investeringer.

Varan Patmanathan løftede sløret for hans største fuser i 2021, og giver dig en direkte adgang til at se en oversigt over 100 børsnoterede selskaber, der kan kandidere til den bæredygtige portefølje.

Samtidig advarer han mod ikke at hoppe på alt det grønne og gode der findes ude på investeringsmarkedet.

Se også investeringsøkonom Per Hansen og Valueinvestor Per Juul udpege bomber, raketter og stjerner på aktiemarkedet i 2022:

Under nytårskuren var også aktiechef Michael Friis Jørgensen i studiet, hvor han udpegede årets potentielt største bombe på aktiemarkedet i 2022, mens investor og nyvalgt bestyrelsesmedlem i Dansk Aktionærforening Gitte Jürgens giver sine bedste bud på både raketter og fusere i 2021 og 2022.

Erfaren eller begynder? Her finder du dit investeringskursus

Artikler i Aktionæren kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.