Åbent hus i Kolding

Åbent Hus | InvestorUgen | Lokalforeninger | Kom i gang

Hvilke værditilbud får jeg som medlem af Aktionærforeningen og gevinsterne ved at være medlem af en aktieklub? Og hvad er situationen nu og i den nærmeste fremtid for investeringer?

På aftenen kan du høre mere om aktieklubber, lokale arrangementer og hvad du ellers kan forvente af din lokalforening i Trekantsområdet.

Senere beder vi aktiechef, Michael Friis Jørgensen om at tage temperaturen på det aktuelle aktiemarkedet og løfte tæppet for hans forventninger til 2022.

Der er desuden mulighed for at tale med bestyrelsen for DAF Trekant, møde repræsentanter fra aktieklubberne samt, at overvære et møde i en af de præsenterede aktieklubber.

Program:

  • 17.30: Velkomst
  • 17.35: Hør mere om Dansk Aktionærforenings værditilbud
  • 18.05: Hvad sker der aktuelt på aktiemarkedet - og hvad forventer vi af 2022?
  • 19.05: Netværk og let traktement

 

Af hensyn til bestilling af forplejning beder vi dig om at melde dig til på siden her senest d. 15.11.2021. 

Du kan læse mere om Investorugen og vores øvrige arrangementer her

Arrangementet indgår som en del af Aktionærforeningens investoruge. Programmet er sammensat så det i særlig grad henvender sig til nye- og til potentielle medlemmer af Aktionærforeningen, men alle medlemmer er velkomne til at deltage. Som eksisterende medlem opfordres du til, at tage en bekendt med, der ikke er medlem.

Der sætter fokus på de værditilbud der tilbydes medlemmerne af Aktionærforeningen både gennem hovedorganisationen og gennem DAF Trekant som lokalforening. Et særligt fokus er udbyttet af at indgå i aktieklub, og arrangementet kan munde ud i, at der efterfølgende dannes en eller flere nye aktieklubber, såfremt der er interesse derfor. 

Billede
Medlemspris
0,00 kr.
Pris
0,00 kr.
Ledige pladser
70
-

Kolding Uddannelsescenter
Ågade 27
6000 Kolding
Danmark