Torm - 300% i afkast i 2022 - kommer der mere?

lokalforeninger | shipping | Torm
Billede

DAF Nordsjælland inviterer til møde med Tankskibsrederiet TORM

Tankskibsrederiet TORM er specialiseret i sejlads med raffinerede olieprodukter. TORM disponerer en flåde på ca. 80 tankskibe, som rederiet selv ejer. Det kræver en betydelig kapital, som til gengæld giver fleksibilitet. Flåden er så stor, at TORM er en betydende spiller på det internationale marked for produkt tank, og forretningen understøttes fra hovedkontoret i Hellerup og 7 globale kontorer. Året 2022 har været et usædvanligt år, hvor der for alvor er åbnet op efter corona - og så alligevel ikke alle steder. Åbningen har sat gang i en enorm efterspørgsel efter tonnage og en kolossal fremgang i de økonomiske resultater. Aktiekursstigninger og udbytter giver i år investorerne et afkast omkring 300%. Det er bemærkelsesværdigt, men desværre overset af mange investorer og medlemmer af aktionærforeningen.

 

TORM's ledelse ved CEO Jacob Meldgaard og CFO Kim Balle stiller i dag op for at præsentere TORM, produktmarkederne og kravene til TORM's klimapåvirkning. Eftermiddagens program er sammensat således:

 

16:00      Registrering / kaffe / forfriskning

16:30      Præsentation og spørgsmål

17:30      Afslutning

 

Præsentationen vil omfatte en gennemgang af markedet lige nu, hvor mange faktorer går redernes vej. Hvordan ser TORM fremtiden - dels den nære fremtid med Rusland i krig, Vestens sanktioner og nye miljøkrav, og dels den lidt fjernere fremtid hvor den grønne dagsorden forventes at spille en større og større rolle. Alle ændringer giver nye muligheder. Hvordan ændres forretningen, og hvordan vil TORM udnytte de nye muligheder.

 

Der er tilgængelighed for kørestolsbrugere.

Billede
Medlemspris
50,00 kr.
Pris
75,00 kr.
Ledige pladser
8
1
-

Tuborg Havnevej 18
2900 Hellerup
Danmark