Tirsdags Aktieklub i Birkerød - Bemærk flyttet 1 uge

aktieklub | DAF Nordsjælland

DAF Nordsjælland

Vi har haft så stor søgning mod aktieklubben i Birkerød med fast mødedag første tirsdag i måneden, at vi har været nød til at oprette en ny klub. Den nye klub får fast mødedag første onsdag i måneden. Begge klubber vil mødes et centralt sted i Birkerød.

Inden Du melder dig til, beder vi om, at Du ser hvor mange ledige pladser der er ved næste klubmøde i de to klubber. Hvis der er ligegyldigt for dig, om du kommer i aktieklub tirsdag eller onsdag, beder vi dig melde til i den klub, som har flest ledige pladser. Det beder vi om, fordi vi ikke ved, om der er behov for 2 eller 3 klubber.

Vi er ved at søge foreningen godkendt i Hillerød og Halsnæs kommuner. Når det er sket, vil vi udbyde aktieklubmøder i Hillerød og Frederiksværk her på www.shareholders.dk.

På grund af kursus i aktiestrategi er klubbens møde ekstraordinært flyttet til 2. tirsdag i marts d. 12.marts.

I aften snakker vi aktier og forventninger til udbytte af klubmøderne. Anders vil holde et lille indlæg om Skjern Bank, hvor han på vegne af aktionærforeningen holdt indlæg på generalforsamlingen d. 4. marts.

Administrationscentret ligger lige overfor Birkerød station med både S-tog og busser. Mødelokale 1 ligger på 1. sal. Der er elevator og tilgængelighed for kørestolsbrugere.

Billede
Billede
Ledige pladser
1
-

Mødelokale 1
Administrationscentret
Stationsvej 38
3460 Birkerød
Danmark