Teknologi, der kommer til at forandre verden! VR &AR

Teknologi

Teknologi, der kommer til at forandre verden! VR &AR


Vi har været så heldige i DAF København Nord, at få lov til at komme på besøg hos den mindre, men fremadstormende virksomhed KHORA, som i Danmark er på forkant med udviklingen indenfor Virtual Reality (VR) og Augmentet Reality (AR).

Foredragsholderen, Jonathan Komang-Sønderbek (Partner hos Khora) vil give et indtryk af, hvor denne udvikling er på vej hen, hvad man kan forvente af konsekvenser for samfundet og vores virkelighed, hvilke brancher der sandsynligvis vil blive påvirket af denne udvikling i fremtiden og hvordan Khora opfatter fremtidens metaverse, og de muligheder det skaber. Khora er et prisvindende VR og AR produktionsstudie i Kødbyen, der skaber unikke og banebrydende oplevelser indenfor flere forskellige brancher, og har på nuværende tidspunkt produceret mere end 350 VR/AR projekter.

Efter foredraget vil vi få mulighed for at prøve VR/AR på egen krop, og opleve hvordan det føles at gøre brug af disse teknologier indenfor AR, VR & XR. Foredragsholderen vil uddybe hvordan teknologien virker i praksis, og medarbejdere hos Khora vil bistå jer igennem forløbet.  

Agenda

17:30-18:00 Velkommen og sandwich/drikkevarer

Der er gratis parkering i Kødbyen efter klokken 17.00.

18:00-19:00 Præsentation af Senior Business Developer & Partner el. CEO

19:00-19:30 Demo session

Billede
Medlemspris
100,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser

8

-

Høkerboderne 8
1712 København V
Danmark