Økonomi for unge

Økonomi | Investering | Aktiemarkedet | Unge Aktionærer | Velgørenhed | Unge

Unge Aktionærer

Vil du lære noget om økonomi og gøre noget godt samtidigt?

 

Så har du nu chancen til et lærerigt og tilmed gratis event med André Thormann fra Danske Bank, Melina Garner fra Unge Aktionærer, Lars Christensen fra Money and Markets Advisory og Bodil Johanne Gantzel fra Millionærklubben.

Til arrangementet vil du lære om investering, aktier og hvorfor økonomi er noget af det fedeste i verden. Arrangementet er gratis, men vi holder det af en helt særlig grund. For 600.000 mennesker i Danmark føler sig ensomme. Det gælder særligt de unge. Det, synes vi ikke, kan være rigtigt. Derfor er arrangementet til fordel for Ventilen, og vi vil værdsætte alle frivillige donationer til organisationens arbejde for at skabe større fællesskaber og mindre ensomhed blandt unge.

Ventilen har mødesteder >20 steder i Danmark hvor unge, der føler sig ensomme, har mulighed for at komme og få et socialt fællesskab. Vores mål med arrangementet er således at sætte fokus på en vigtig problemstilling samtidig med, at vi lærer unge noget mere om økonomi.

PS: Arrangementet er rettet til unge som en introduktion til aktier og økonomi, men alle der har lyst til at støtte en god sag er naturligvis velkomne og afholdes i samarbejde med Nasdaq og Unge Aktionærer.

Event Detaljer:

🗓 Dato: 11. juni

🕖 Tid: 17:00-19:00

📍 Adresse: Nasdaq, Nikolaj Plads 6, 1067 København

Der er begrænsede pladser!

 

 

Vi er Danmarks største aktienetværk for unge

Unge Aktionærer er en ungdomsforening under Dansk Aktionærforening – Danmarks største forening for private investorer – og består af unge i alderen 14 til 30 år. Vi arbejder på at fremme interessen for og viden om investering hos unge. Foreningen fungerer dermed som et samlingspunkt for unge med en aktie- og investeringsinteresse.

Vi tilbyder blandt andet:
Bliv klogere på dig selv som investor
Mød andre unge aktieinteresserede og skab en netværk
Del og lær af erfaringer
Få inspiration til dine fremtidige investeringer
Bliv månedens aktieekspert ved at tippe den bedste fremtidige aktie

 

Billede
Medlemspris
0,00 kr.
Pris
0,00 kr.
Ledige pladser
17
-

Nikolaj Plads 6
1067 København
Danmark

Underviser
Bodil Gantzel, André Thormann, Lars Christensen og Melina Garner