Nytårskur i DAF Nordsjælland med aktier-og-investering.dk

Nytårskur 2022 | aktier-og-investering.dk | Peter Ejdesgaard Jeppesen | Peter Jeppesen |

DAF Nordsjælland

Traditionen tro indbyder DAF Nordsjælland til Nytårskur med finans- og aktieanalytiker Peter Ejdesgaard Jeppesen, som i sit firma Aktier og Investering (www.aktier-og-investering.dk) følger de globale finansmarkeder. Her identificerer Peter de historisk langsigtede cykliske makro trends og aktuelle tematiske forhold, som er særligt vigtige for globale aktier og danske aktier. aktier-og-investering.dks metoder bygger på både tekniske og fundamentale analyser og økonomiske modeller. Det hele koges ned til en kort samlet anbefaling for hvert analyseret selskab.

I Del 1 tager tager vi en tur op i helikopteren, og Peter giver i sit perspektiv  "det store overblik”, sit bud på, hvilke faktorer der præger makro- og aktiemarkederne, samt hvilke udfordringer vi står med, og dermed hvad potentialet er for aktiemarkederne i 2022 og de kommende år.

Efter pausen vil Peter i Del 2 sætte fokus på danske Large- Mid- og Smallcap aktier. Hvad er det for tematiske forhold, der gør sig gældende her, og som ventes at præge 2022, og hvilke aktier kan forventes at have modvind eller medvind af dette, og er der nogle aktier, som kunne være specielt interessante og måske have mere potentiale end andre. Der bliver noget for enhver smag med en blanding af små og store danske selskaber, og du har naturligvis mulighed for at stille spørgsmål til de gennemgåede selskaber og om de danske selskaber, som har din særlige interesse.

 

Forventet tidsplan
18:30-19:00 
Mødets link åbnes for log-in

19:00-19:05 
Velkomst ved Anders Nørskov (formand DAF Nordsjælland)

19:05-19:50 
Del 1 - med direktør Peter Ejdesgaard Jeppesen (Aktier og Investering) Det store overblik, og hvad er potentialet for aktiemarkederne

19:50-20:00 
Pause

20:00-20:45 
Del 2 -  med direktør Peter Ejdesgaard Jeppesen (Aktier og Investering) Det danske aktiemarked i 2022, og hvilke aktier har modvind eller medvind og herunder udvalgte aktier med ekstra potentiale

20:45-20:55  
Spørgsmål til Peter Ejdesgaard Jeppesen, samt afslutningsvis et DAF-tilbud til deltagerne

20:55-21:00  
Tak for i aften og Godt Aktieår til alle!

 

Sted
Mødet gennemføres digitalt via Zoom som webinar. Du behøver ikke selv at have Zoom for at følge mødet, men har du ikke tidligere prøvet Zoom, er det en god ide at lave lidt test før mødet. Tilmeldte deltagere får link tilsendt.

Vi havde håbet, at vi kunne afholde mødet som et hybridmøde med mulighed for fysisk og digital deltagelse. Desværre er coronaen igen en samfundskritisk sygdom, og derfor må vi "nøjes" med en digital aften. Så snart coronaen igen er under kontrol, og vi kan mødes på normal vis, kan Du forvente, at DAF Nordsjælland vil udbyde hybridmøder med mulighed for fysisk og digital deltagelse.

 

Unge Aktionærer
Deltager gratis.
Send navn, mobil, mail og medlemsnummer til Anders Nørskov på anders.norskov123@gmail.com, så vil Du modtage link til mødet.

Billede
Medlemspris
50,00 kr.
Pris
75,00 kr.
Ledige pladser
717
-

Danmark