Mød Danmarks suverænt største entreprenørvirksomhed på hjemmebanen, Per Aarsleff Holding A/S

DK Mid Cap Aktier | firmapræsentation | anlægsprojekter og byggeri | Aarhus-baseret

Adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk vil give os et indblik i historien og i dagens situation for Aarlseff-koncernen med et kig ind i de mange forskellige projekter på CV-et og herunder: Light House i Aarhus, AROS i Aarhus, Lynetteholmen i København, Mindet Aarhus, udenlandske projekter samt mange flere.

Per Aarsleff Holding A/S er et Aarhus-baseret Mid Cap selskab, som blev noteret på Københavns Børs i 1984 under navnet Per Aarsleff A/S. Virksomheden havde sidste år 75-års jubilæum og har siden begyndelsen været ledet af blot fire administrerende direktører, hvilket viser stor stabilitet i ledelsen. Jesper Kristian Jacobsen overtog ansvaret som adm. direktør i oktober 2018 og vil som dagens hovedforedragsholder fortælle om Aarsleff-koncernen.

Aarsleff-koncernen omsatte i 2021/22 for mere end 18 milliarder kroner om året – heraf cirka en tredjedel i udlandet. Aarsleff-koncernen udfører opgaver inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri. Der opereres på internationalt niveau og Aarsleff-koncernen er markedsledende i Danmark.

Vi er meget begejstrede for, at aftenens foredrag kan finde sted hos Per Aarsleff A/S i deres imponerende hovedkvarter i Viby og der bydes på lidt godt at spise og drikke efter foredraget

Program

16:30 Registrering af deltagere.

17:00 Velkomst ved formand for DAF Aarhus, Johny Liebst.

17:05 Aarsleff-koncernen anno 2023 i tal og billeder, ved adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen.

17:25 Et tilbageblik på, hvad der har præget bygge- og anlægsbranchen de sidste ca. 50 år og Aarsleff-koncernens udvikling i denne.

17:45 Det største bygge- og anlægsprojekt i Danmark – Femern Bælt-forbindelsen.

18:05 Et blik ind i fremtiden - hvad kommer til at præge bygge- og anlægsbranchen de kommende ca. 10 år.

18:25 Økonomiske nøgletal for Per Aarsleff Holding A/S i dag og i morgen, forhåbentligvis, ved koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

18:40 Spørgsmål fra salen og svar fra Jesper og Mogens.

19:10 Afslutning ved formand for DAF Aarhus, Johny Liebst.

19:15 Networking med lidt til ganen og halsen.

20:00 Tak for i aften.

Billede
Per Aarsleff
Medlemspris
75,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser
71
-

Hasselager Allé 5
8260 Viby
Danmark