Mod-eller medvind på aktie cykelstien resten af 2024 og 2025?

aktieinvesteringer | trusler i markedet | valg i USA
Billede

En rigtig spændende aften i godt selskab!

Vi har tidligere haft besøg af Peter, der altid er frisk på at introducere os til hvordan vi kan finde potentielle investeringer til attraktive priser.

Du vil i løbet af aftenen bliver guidet igennem en markedsanalyse med udgangspunkt i makro- og renteudsigter, inflation, indtjeningspotentialet samt svar på om aktier er billigt, normalt eller dyrt prissat. Med det i hånden, vurderes aktiepotentialet. Konsekvenser af  præsidentvalget i USA og geopolitisk frygt kigger vi også nærmere på. 

Vil du læse mere om hvad Peter Jeppesens firma står for og hvad firmaet tilbyder, kan du med fordel se mere her: www.aktier-og-investering.dk

Aftenens Program:

18.30: Velkomst ved DAF Midt/Vests lokalformand, Johan Winther Rasmussen.

18.40: 1. del af Peters indlæg, hvor han guider os igennem en markedsanalyse, trusler i markedet som ex.: præsidentvalget i USA og den sikkerhedspolitiske uro i verden.

19.40: Kaffe med brød

20.00: 2. del, hvor fokus indsnævres til danske aktier. Med udgangspunkt i fundamental aktieanalyse fordyber vi os i Large-, Mid- og udvalgte Smallcaps. Contrarian tankegangen bliver introduceret - dvs. tænk modsat. Vi leder efter potentiale til attraktive priser? Det munder ud i en Contrarian købsliste. Der vil blive tid til at stille spørgsmål til listen eller kigge på aktieanbefalinger for de andre 60-80 danske selskaber, som ”Aktier-og-investering” laver anbefalinger på. 

21.45: Tak for i aften ved Johan Winther Rasmussen. 

Billede
Medlemspris
100,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser
54
1
-

Asmildkloster Landbrugsskole, Asmildklostervej 1
1
8800 Viborg
Danmark

Underviser
Peter Jeppesen