Kursus i aktiestrategi nr 3

Uddannelse | aktie strategi | DAF Nordsjælland

DAF Nordsjælland

Billede

Kursus i aktiestrategi nr 3

DAF Nordsjælland udbyder sammen med lektor Niels Stub igen et kursus over 4 aftener, hvor du lærer at udvikle og opdatere en personlig strategi for dine aktieinvesteringer. Hovedvægten vil ligge på udvikling af strategi. Der er ca 2 uger mellem hver undervisningsaften. Undervisningen ligger hver aften mellem kl 18:00 og kl 21:00. Kursets 4 undervisningsaftener er:

  • tirsdag d. 27. august
  • mandag d. 9. september
  • mandag d. 23. september
  • mandag d. 7. oktober

Du skal regne med en lille smule let hjemmearbejde, som er en del af processen med at udvikle din personlige aktiestrategi.

Undervisningen vil foregå i Birkerød.

Vi har valgt, at forplejning IKKE er inkluderet for at holde kursusafgiften så lav som mulig. Der er flere take-away muligheder i Birkerød, hvis du har behov.

Kursus nr 3 vil være identisk med kursus nr 1 og 2, som blev gennemført før sommerferien 2024.

De første to kurser har været forbeholdt medlemmer. Kursus nr 3 udbydes nu til såvel medlemmer som ikke-medlemmer.

Kurset vil være en oplagt gave mulighed til det aktieinteresserede familiemedlem, som gerne vil have "en hjælpende hånd" til at komme rigtigt igang. Og endnu bedre sammen med et medlemskab af Dansk Aktionærforening, så alle fordele bliver tilgængelige.
Men kurset er også en oplagt mulighed for den mere erfarne investor, som har erkendt, at de bedste afkast kommer ikke ved sammen med alle de andre at løbe efter de hotte aktier - og ofte komme for sent.

Der er tilgængelighed for kørestolsbrugere (ring til Anders på 2213 1959, så rampen kan lægges ud).

 

Billede
Medlemspris
700,00 kr.
Pris
1.500,00 kr.
Ledige pladser
14
-

Lokale Galleriet
Johan Mantzius Vej 7A
3460 Birkerød
Danmark