Hvilken investor er du? - find din investeringsprofil

Investeringsprofil | Risikoprofil | Ny på aktiemarkedet | Unge Aktionærer

Unge Aktionærer

Kender du dig selv som investor godt nok til at stole på dine investeringsvalg?

 

I en tid med store udsving på aktiemarkedet, kan det være svært at finde ud af hvordan man skal sin forvalte sin portefølje. Især hvis man er ny investor i markedet, eller man ikke har oplevet en krise før. Hvilken risiko er fornuftig at løbe og hvor meget tab kan man tåle før man burde overveje at ændre sine placeringer, tage profit eller helt at sælge en position? 

Men er profit alting eller er der andre overvejelser man bør gøre sig? Investering er også en vigtig måde at sætte den dagsorden som du tror på i de store virksomheder der har et kæmpe aftryk på de valg der bliver taget i morgen. Udnytter du dine investeringsvalg til f.eks.at fremme den grønne omstilling? Har du taget stilling til om du investerer i tobak, våben eller lign. eller hvem der faktisk producerer firmaet produkter og for de en fair løn og arbejdsvilkår?

I Unge Aktionærer byder vi velkommen den 24. maj fra klokken 17:30 til 20:00 på Gammel Kongevej 11-13, København V, hvor du kan blive meget klogere på dig selv som investor, og få tips til hvordan du kan navigere i aktiemarkedet i en urolig tid, samt hvordan du kan styrke de initiativer du tror på, gennem dine investeringsvalg.

Du har mulighed for at møde andre unge, der investerer som dig selv eller som har en interesse i dette emne, samt for at udveksle erfaringer, viden og strategier. Vi byder på drikkevare og snaks under programmet og ser frem til en spændende og lærerig dag i godt selskab med jer.

 

Danmarks største aktienetværk for unge

Unge Aktionærer er en ungdomsforening under Dansk Aktionærforening – Danmarks største forening for private investorer – og består af unge i alderen 14 til 30 år. Vi arbejder på at fremme interessen for og viden om investering hos unge. Foreningen fungerer dermed som et samlingspunkt for unge med en aktie- og investeringsinteresse.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Bliv klogere på dig selv som investor
  • Mød andre unge aktieinteresserede og skab en netværk
  • Del og lær af erfaringer
  • Få inspiration til dine fremtidige investeringer
  • Bliv månedens aktieekspert ved at tippe den bedste fremtidige aktie

 

Holdet bag Unge Aktionærer

Alle er velkommende i Unge Aktionærer. Vores hold består i dag af unge mennesker med vidt forskellig baggrund, men som brænder for samme sag. Har du også lyst til at være med til at udbrede kendskab til investering og arbejde for en bedre investorkultur, eller blot hjælpe til ved arrangementer, er du velkommen til at kontakte hos her.

Axel Schiller
Frivillig i Unge Aktionærer, 20 årig med stor interesse for analyse- og optimeringsarbejde inde for finansverdenen.

Josias Fagerland
Kontaktperson i Unge Aktionærer, 22 år, arbejder med software hos EG. Interesserer sig for den tekniske side af investering.

Rasmus Nielsen
Frivillig i Unge Aktionærer

Signe Brandt
Frivillig i Unge Aktionærer, 18 år, studerer på IBC og interesserer sig for investering og økonomi.

Simone Sol Sletten
Frivillig i Unge Aktionærer, 27 år, arbejder som Laborant ved Statens Serum Institut og elsker at nørde aktier med mine kollegaer på arbejdet.

Toke Zachariassen
Frivillig i Unge Aktionærer

Billede
Medlemspris
30,00 kr.
Pris
50,00 kr.
Ledige pladser

36

-
Tilføj til kalender

Gl. Kongevej
11 st.
1610 København V
Danmark