DAF Nordjylland - Fokus på alternativ investering

Kameo | Formue Nord | Symmetry

Programmet vil være:

1.    Introduktion ved DAF

2.    Formue Nord præsentation og Q&A (30 min)

3.    Symmetry præsentation og Q&A (30 min)

4.    Kameo præsentation og Q&A (30 min)

5.    Sandwich og netværk

Der vil være en kort pause mellem hver præsentation. 

Her er lidt om virksomhederne.

Symmetry Invest er en alternativ investeringsfond stiftet i 2013 af Andreas Aaen og har i dag seks ansatte med 643 mio. under forvaltning. Deres langsigtede målsætning er at skabe den højeste mulige vækst pr. aktie til den lavest mulige risiko. 
Fonden har et globalt investeringsunivers og må arbejde long/short, så de løbende kan tilpasse sig de gældende markedsforhold. Den typiske markedseksponering er mellem 70%-80% og porteføljen er fokuseret på Small- og Midcap aktier i Europa/USA. Gennemsnitligt årligt afkast siden 2013 er 19,6%.

Formue Nord er en specialiseret kapitalforvalter, som er ledende aktør inden for skræddersyede finansieringsløsninger til mindre børsnoterede virksomheder i Norden, herunder udvidelse af egenkapital, bridgefinansiering og konvertible lån.
Via to investeringsselskaber, Formue Nord Markedsneutral og Formue Nord Fokus, tilbyder Formue Nord investorer et attraktivt forventet afkast, som er upåvirket af aktiemarkedernes op- og nedture.

Kameo - Lyt med når Søren Grube Brandt Dragsdal, salgschefen i Kameo Danmark, fortæller mere ejendomsmarkedet og investering i lån til ejendomsprojekter. 
Kameo er Skandinaviens førende platform for ejendomsinvestering og har siden platformens første lån i 2016, faciliteret mere end 700 lån på tværs af Skandinavien til en værdi på mere 2,2 milliarder danske kroner, med et gennemsnitligt afkast på 8,56%. Alt dette på trods af COVID-19, inflation og nervøsitet på markedet.

Deltagergebyr: Medlemmer kr. 50,- Gæster kr. 100

Vi glæder os til at se jer og ser frem til en spændende aften med fokus på alternativ investering. 

Med venlig hilsen
Lokalforening DAF Nordjylland

Billede
Medlemspris
50,00 kr.
Pris
100,00 kr.
Ledige pladser

24

-

Visionsvej 51
9000 Aalborg
Danmark