DAF Nordjylland - Besøg hos Sparekassen Danmark til en snak om pension, skat & investering m.m.

Arv | Skat | Formueplanlægning | Pension | Generationsskifte | Investering

Virksomhedsbesøg hos Sparekassen Danmark, Private Banking

Mandag den 23. januar 2023 afholder vi et spændende arrangement hos Sparekassen Danmark, i bankens nye Private Banking lokaler på Eternitten i Aalborg.

Det har været et stort ønske blandt DAF Nordjyllands medlemmer, at få belyst emner som pension, formueplanlægning, skat, arv og generationsskifte. Disse emner vil Private Banking Direktør, Søren Farsinsen og Skattespecialist Jacob Christensen holde et indlæg om, og tillige præsentere Sparekassen Danmarks Private Banking koncept. Vi afsætter god tid til spørgsmål, så der vil være rig lejlighed til at gå i dialog med eksperterne omkring disse ofte lidt komplekse emner.

Efterfølgende får vi et indlæg fra Henrik Jensen, Afdelingschef for Investering i Sparekassen Danmark. Henrik vil tage temperaturen på de finansielle markeder pr. januar 2023.

Efter de faglige indlæg vil Sparekassen Danmark være vært ved en bid mad, og der vil være god mulighed for hygge og snak ved bordene.

Der er et begrænset antal pladser til dette arrangement, så vi anbefaler hurtig tilmelding, hvis du ønsker at deltage. Priser er 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke-medlemmer.

Bedste hilsner
Dansk Aktionærforening, Nordjylland

Billede
Medlemspris
50,00 kr.
Pris
100,00 kr.
Ledige pladser

49

-

Tankedraget 5
Eternitten
9000 Aalborg
Danmark