DAF City og Formue Nord inviterer til aftenmøde

Investering | Aften | Netværk | Kapitalforvaltning

DAF City og Formue Nord A/S, inviterer til aftenmøde.

Aftenens program:

18:05: Velkomst, Alex Hugger (Lokalformand)

18:15: Præsentation af Formue Nord A/S og deres niche

19:15:  Aftensmad serveres

Der vil i løbet af aftenen være forplejning, og slutte af med aftensmad, økologisk øl og vin til maden.

Formue Nord A/S er en specialiseret kapitalforvalter fra Aalborg.

De tilbyder effektiv og likvid risikospredning til vores medinvestorer, igennem unikke investeringsstrategier, hvor vi leverer kapital til små og mellemstore børsnoterede selskaber, primært i Norden.

De er en uafhængig og fuldt specialiseret forvalter, stiftet i 2015. I dag er de den førende aktør i det nordiske marked indenfor deres niche, hvor de er positioneret som en fleksibel og betroet kapitalpartner, der tilbyder finansieringsløsninger af høj kvalitet på tværs af sektorer.

En niche man som investor ikke kan få eksponering imod på anden vis.

Formue Nord forvalter 1 mia. kroner på vegne af +200 investorer, fordelt på to investeringsselskaber som gennemsnitligt har leveret +8% og +12% i årligt afkast, efter omkostninger, og med lav korrelation til MSCI World.

Forvaltningsselskabet er 75% partnerejet, og Partnerne er fuldt investeret i investeringsselskaberne under forvaltning, sammen med medinvestorerne.

I løbet af aftenen vil de bl.a. præsentere hvordan de udøver deres investeringsstrategier. Herunder, hvordan de engagerer selskaberne, strukturerer og gennemfører transaktionerne i samarbejde med selskaberne og deres corporate finance rådgivere, og udøver risikostyring for porteføljerne.

 

Vi bemærker at ved manglende fremmøde forbeholder vi os retten til at opkræve 100 kr. 

Billede
Pris
0,00 kr.
Ledige pladser

62

-
Tilføj til kalender

KLUB-
Linnésgade 25
1361 København K
Danmark