Besøg hos Brødrene Hartmann A/S

Arrangement | Brdr. Hartmann A/S | Brødrene Hartmann A/S

Hartmann byder velkommen til en præsentation af virksomheden med særligt fokus på håndteringen af stærkt svingende råvarepriser samt en introduktion til investeringscasen og de attraktive vækstmuligheder, der drives af demografisk udvikling, detailhandelens udbredelse og ikke mindst den stadig tiltagende konvertering fra oliebaseret plastic- og skumemballage til Hartmanns støbepapemballage, som fremstilles af genanvendte materialer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til ledelsen. 

Hartmann er verdens førende producent af ægemballage i støbepap og markedsleder inden for fremstilling af frugtemballage i Sydamerika og Indien. Koncernen er derudover verdens største producent af teknologi til fremstilling af emballage i støbepap. Hartmann blev stiftet i 1917, og virksomhedens markedsposition er grundlagt på baggrund af stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af bæredygtig støbepapemballage siden 1936.

Dagens program:

 • 17.00-17.15: Ankomst og registrering
 • 17.15: Velkomst ved Anders Nørskov, formand DAF Nordsjælland
   Præsentation af Brødrene Hartmann A/S ved CFO Flemming Steen med særligt fokus på
     1) produktionsproces og råvareforbrug samt
     2) plastic-konvertering)
 • 17.45: Spørgsmål og svar
 • 18.00/18.15: Sandwich og snak
 • 18.45/19.00: Tak for denne gang

Efter mødet vil præsentationen blive udsendt til deltagerne.

Tilgængelighed for kørestolsbrugere, som bedes kontakt Anders Nørskov på tlf 2213 1959 for praktiske forhold omkring rampe.

Billede
Brdr Hartmann bakker
Billede
Brdr Hartmann logo
Medlemspris
50,00 kr.
Pris
75,00 kr.
Ledige pladser
31
-

Ørnegårdsvej 18
2820 Gentofte
Danmark