AFLYST Torsdagsbar - Vin, Vinder-aktier & Investering

Vin | Investering | Fælleskab

Torsdagsbar - Vin, Vinder-aktier & Investering

Tænker du ligesom os, at det kunne være hyggeligt at mødes over et glas vin, og tale om løst og fast indenfor investering? Måske stille et spørgsmål, og få ny viden med hjem?

Vi tilbyder et par hyggelige timer, hvor du kan mødes med andre, som også er interesserede i aktier og investering. Vi håber at kunne opbygge et godt og trygt fælleskab, hvor vi kan dele vores interesse for investering.

Det er helt uformelt på en hyggelig vin-bar, og om du er ny indenfor investering eller en "gammel haj" betyder intet - vi skal blot hygge os med et glas vin, en kop kaffe eller andet, og tale frit om vores fælles interesse.

Det eneste du forpligter dig på er, at tilmeldingen er bindende, for ellers kan baren ikke forberede hvor mange vi kommer. Der er plads til 32 gæster i baren. Vi lukker for tilmeldingen mandag i samme uge som eventen finder sted. Bliver du forhindret tæt på dagen, send da afbud til Chris fra DAF på 22301693.

Baren serverer også lækker tapas, og ønsker du dette, for egen regning, beder vi dig selv kontakte baren og bestille og afregne.

Du kan parkere på Saurs plads eller i Kennedy Arkaden, eller tage toget eller bussen og gå 700 meter til baren. 

Billede
Medlemspris
0,00 kr.
Pris
25,00 kr.
Ledige pladser
26
-

Douro Wine Bar
Danmarksgade 49
9000 Aalborg
Danmark