AFLYST - Spot på vækstaktier

Vækstaktier

AFLYST

Spot på vækstaktier

– mød Freetrailer Group og FOM Technologies

Vækstaktier er et interessant investeringsområde, men der er stor forskel på mulighederne og afkastene.

Aktierne på First North Growth Market og Spotlight Stock Market kan ikke skæres over en kam. Kom og bliv klogere på mulighederne.

Om vækstakter: Thomas Black-Petersen fra Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder & Business Angel Investor giver en kort introduktion til vækstaktierne.

Herefter får vi to virksomhedspræsentationer som eksempler:

Freetrailer Group blev noteret på Spotlight Stock Market (DK) i juni 2018 og er siden steget +580%. De er kendt for deres unikke deleøkonomiske koncept med gratis udlejning af bil- og cykeltrailere via en smart selvbetjeningsapp. IKEA er en af de store samarbejdspartnere, men senest har selskabet også offentliggjort et udvidet samarbejde med Silvan. Freetrailer er positioneret på det danske, svenske og norske marked, og i tråd med selskabets internationaliseringsstrategi er konceptet også blevet introduceret på det tyske marked i 2021. Freetrailer har mere end 3.000 udlejningsprodukter i markedet, som det seneste år har være udlejet mere end 830.000 gange.    

FOM Technologies blev noteret på Nasdaq FN i juni 2020 og er steget +386 % siden. FOM sælger avanceret forskningsudstyr til materialeforskere på universiteter, forskningsinstitutioner samt virksomheder. Fokus er forskning inden for cleantech (solceller) samt energilagring (batterier mm). Med kunder på alle kontinenter i mere end 20 lande er FOM en ægte "født global" SMV. FOM blev i 2021 kåret til bedste Europæiske IPO (Market cap < 50 mio. EUR), samt i 2022 - kåret som bedste danske børsnoterede vækst virksomhed.

Lokale:
Richardt Mortensen

Program:

18:00 - Velkommen v/ Dansk Aktionærforening

  • 18:05 - Intro til vækstaktier ved Thomas Black-Petersen.
  • 18:20 - Freetrailer Group ved Allan Sønderskov Darré, bestyrelsesformand
  • 19:00 - Sandwich pause
  • 19:30 - FOM Technologies ved CEO Michael Stadi
  • 20:15 – 20:30 Spørgsmål og afrundning
Billede
Medlemspris
100,00 kr.
Pris
150,00 kr.
Ledige pladser

0

-

Kulturcenter Mariehøj,
Øverødvej
2840 Holte
Danmark