Lokalforeninger

Seneste nyt fra DAF Nordjylland

Billede

Kære medlem.

Som lovet kan vi nu løfte sløret for kommende arrangementer i foråret 2022. Det første arrangement bliver et brag af et arrangement, hvor ikke mindre end 4 nordjyske selskaber deltager.
Her er en oversigt over arrangementerne.

20. januar 2022 kl. 17.00
Besøg ved virksomhederne:
Seluxit, Dataproces, MapsPeople og Scandinavian Medical Solution
Alle 4 virksomheder er ret nye på CPSE ( Kbhvns. Fondsbørs OMX Nordic Exchange ) – de er beliggende i Ålborg området , og de er på en spændende vækstrejse.

Den 28. februar 2022 
Netcompany kommer på besøg.
Virksomheden og dens udvikling er legendarisk. Aktien er steget ca. 240 % på 3 år – Virksomheden er grundlagt i Aalborg og har kontor i Aalborg. Fortsætter de deres vækst?

28. marts 2022
Generalforsamling samt indlæg fra John Stihøj,  Aktieinfo
Aktieinfo driver en portal for investorer – og John Stihøj er en af landets mest efterspurgte analytikere. Kom og hør hans bud på aktiemarkedet real time.

16. maj 2022 
Medlemsmøde om livet i aktieklubberne – heri inkluderer vi elementer fra Dansk Aktionærforenings Aktieskole. Kom og bliv klogere på din udvikling som investor.

Der udsendes senere invitationer om de enkelte selskaber herunder tilmelding til arrangementerne. 

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne opfordre jer til at komme med oplæg til hvad I gerne vil have ud af jeres medlemskab her i Nordjylland. Så skriv til os eller ring til os og endelig mød op.

På bestyrelsens vegne

Glædelig jul