InvestorSkolen

Gør dine investeringer bæredygtige

Billede
Kurset er for dig, der ønsker at blive klogere på, hvad det stigende fokus på bæredygtighed betyder for dine investeringer. Kurset kræver et grundlæggende kendskab til aktie- og obligationsmarkedet, f.eks. begynderkurserne ”Ny på aktiemarkedet” og ”Ny på obligationsmarkedet”.

OBS: Dette kursus bliver gratis og frit tilgængeligt for dig som medlem, i løbet af foråret 2022. Mere information følger. 

Kurset giver dig svar på:

  • Hvad er bæredygtighed?
  • Hvordan finder man information om en given investerings bæredygtighed?
  • Hvad er forskellen på afkastet på bæredygtige og mindre bæredygtige investeringer?
  • Kan man måle bæredygtighed?

Beskrivelse:

Over de senere år er der kommet stigende fokus på bæredygtighed – også i forhold til investeringer.

Kurset er for dig, der gerne vil vide mere om bæredygtige investeringer. Er bæredygtighed et vilkår i omverdenen, der gør det vanskeligere for virksomhederne at tjene penge og dermed give dig et dårligere afkast på dine investeringer? Eller er det en forretningsmulighed, der er vejen til højere indtjening og afkast?

Du lærer, hvad bæredygtighed er og hvilke former for bæredygtige investeringer der findes samt hvor man kan finde informationer om investeringers bæredygtighed – både informationer der kræves at virksomhederne selv bidrager med, og informationer andre stiller til rådighed.

Efter kurset ved du hvordan man kan måle bæredygtighed, hvad det betyder for afkastet og vi prøver også at se i krystalkuglen for den mulige, fremtidige udvikling.

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du investerer.