InvestorUgen

Tirsdag: Luksusaktier

Remote video URL
Champagne, dyre tasker og frække biler har i de seneste år givet et godt afkast til investorerne. Vi ser på, hvorfor luksus aldrig går af mode, og om det mon fortsat er en god idé at investere i selskaber, der har fokus på at levere luksusvarer.
Luksusaktier

Dyrere varer, dyre aktier, og måske stadig en investering værd? Se med, når analytiker Peter Smed fortæller om en sektor i vækst og med solide rødder i Europa. Peter Smed sætter fokus på de 10 aktier, der var med i hans store analyse i magasinet Aktionæren fra 2022 og byder desuden ind med to aktier, han stadig kigger på mere end ét år efter.

Gæst: Peter Smed, Cand.polit. og investeringsrådgiver hos Solvent Invest

Se programmet.

Aktie Grand Prix

Fire eksperter udpeger deres favoritaktier, som de tror på kan vinde årets Aktie Grand Prix 2023/2024. Se med når vi byder på inspiration på fremtidens investeringer, og se hvordan det gik i den netop afsluttede sæson af Aktie Grand Prix'et 2022/23. Hvem mon løb med titlen som årets investor, og hvem sluttede i bunden?

Gæster:
Ole Søeberg, investor
Per Juul, direktør i Juul Value Invest
Michael Friis Jørgensen, aktiechef i H.C. Andersen Capital
Johannes Møller, partner og forvalter i MW Compounders

Se resultatet af 2022/2023

Se kandidaterne til 2023/2024

Novo Nordisk - kan guldfeberen fortsætte?

Der er ingen over eller ved siden af Novo Nordisk, når det kommer til at levere vækst og luksusafkast til Danmark og de danske investorer. Se det eksklusive interview med Novos CFO, Karsten Munk Knudsen, og hør hvilke udfordringer og muligheder, som selskabet selv ser for det kommende år. Aktieekspert Ole Søeberg er sammen med Dansk Aktionærforenings Mikael Bak taget til Bagsværd, og forsøger at få svaret på, om kursvæksten mon kan fortsætte i de kommende år.

Gæst: Karsten Munk Knudsen, CFO hos Novo Nordisk

Se programmet