InvestorUgen

Onsdag: Fra fattigrøv til millionær

Remote video URL
Hvordan kommer man i gang med at investere, og giver det mening af stræbe efter at blive millionær og økonomisk uafhængig? Vi sætter fokus på nybegynderens dilemmaer og sammensætningen af den gode portefølje, samt selskabernes ansvar overfor deres investorer på godt og ondt.
Sådan investerer du dine første 100.000 kroner

Der er tusindvis af aktier at vælge imellem. I dette program udpeger Michelle Nørgaard 10 konkrete aktier, du kan overveje, hvis du er ved at opbygge din første portefølje.

Gæst: Michelle Nørgaard, aktiestrateg, Jyske Bank

Se programmet

Udbytteaktier til 2024

Se de 12 udbytteaktier, som investor Thorleif Jackson vil putte ned i sin udbytteportefølje til 2024. I programmet afslører han også, hvad han kigger efter, når han vælger sine udbytteaktier.

Gæst: Thorleif Jackson, Jackson Familieinvest

Se programmet

Når det går galt - fra millionær til fattigrøv

Hvad stiller man op, når det for alvor går galt med investeringerne? I dette program sætter vi sammen med advokat Morten Schwartz Nielsen fokus på, hvad man kan gøre, når et selskab bliver afnoteret på urimelige vilkår, hvis et selskab fusker med papirerne eller går konkurs. Hør mere om sager som Brdr. Hartmann, SAS, Tønder Bank og OW Bunker, samt selskabernes forpligtelser til at stå til rådighed.

Gæst: Morten Schwartz Nielsen, advokat, Lund Elmer Sandager

Se programmet