InvestorUgen

Mandag: Tabuer og trends

Remote video URL
InvestorUgen lægger ud med at sætte fokus på både de populære og de udskældte aktier. Vi spørger eksperterne, hvad de vurderer vil trende i året, der kommer, og hvilke sektorer investorerne bør holde sig fra. Vi tager også temperaturen på atom- og våbenaktier og spørger, om det er tid til et comeback.
Investorkulturen anno 2023

Vi går i dybden og ser på, hvad danskerne investerer i, hvor mange vi er, og hvordan det ser ud i forhold til andre lande i Europa. Og så får du et bud på fire afgørende trends, som du bør holde øje med i de kommende år.

Gæst: Kåre Valgreen, investeringschef i Finans Danmark

Se åbningen på InvestorUgen og status på investorkulturen

Se status og fremtiden for aktiesparekontoen her.

Dødsaktier: Gør dine gevinster skattefri

I Danmark er der store formuer placeret hos investorer, der er ældre end 65 år, og selv om vi ikke altid selv vil erkende det, så kommer der en dag, hvor vi ikke er her mere. Få de bedste råd til hvordan du sikrer dig - og ikke mindst dine arvinger - bedst muligt.

Gæst: Morten Neumann, senior manager hos Deloitte

Se programmet her.

Atom- og våbenaktier

Engang var det noget, som de færreste ville investere i. I dag er begge temaer på Top 5 over årets bedste sektorer, og pludselig er de kommet ind i varmen. Få eksperternes bud på interessante selskaber indenfor atom- og våbensektoren i det kommende år. Hør også hvorfor eksperterne mener, at dit eget kompas må afgøre, hvad du etisk bør kunne investere i.

Gæster:
Peter Smed, Cand.polit. og investeringsrådgiver hos Solvent Invest
Thomas Grønlund Nielsen, porteføljeforvalter og medstifter af UPstream Invest

Se analysen af fem atomkraftaktier

Se analysen af ti forsvarsaktier

Se debatten om investering i kontroversielle industrier

The Big Picture

En af Danmarks mest respekterede finanseksperter, Jeppe Christiansen, er i studiet for at give sit bud på de mange vigtige faktorer, som bør spille ind, når du selv skal lægge din aktie- og investeringsstrategi, eller måske tage en snak med banken om fremtiden.

Programmet vises også på dk4 med mandag aften kl. 22.10.

Gæst: Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest

Se programmet her.