Hvad gør vi når stormen raser?

Investeringsadfærd | investeringspsykologi | Nordnet

København

Kom til en spændende aften hvor vi stiller skarpt på hvordan vi og selskaberne håndterer stormen på aktiemarkedet.

 

Investorhumøret har det med at svinge i takt med kurserne på de finansielle markeder, men den menneskelige adfærd er langt fra rationel. Derfor kan vi komme til at købe dyrt og sælge billig og det kan være rigtig dårlig forretning.

  • Hvordan er vores hjerner egentligt skruet sammen, når vi investerer?
  • Hvordan kan vi måske blive bedre, så vi køber når kurserne er nede og sælger på toppen?
  • Eller med andre ord: Hvad skal du vide om dig selv så du kan holde hovedet koldt; både når stormen raser og når mulighederne synes endeløse?

 

Du kan være med når vi sammen med Nordnet inviterer et stærkt panel bestående af Brian Buus Madsen, Head of Business Management hos Nordnet og Bodil Gantzel, journalist på Millionærklubben og bestyrelsesmedlem i Dansk Aktionærforening til at debattere hvordan vi som private investorer kan forholde os til vores egen irrationalitet.

 

Senere kan du se med og stille dine spørgsmål når den anderkendte Investeringsøkonom, Per Hansen bliver inviteret på scenen til en live-udgave af Regnskabets time.

 

Undervejs serverer Nordnet både mad og drikke, og aftenen bliver ledt igennem af Mikael Bak, direktør for Dansk Aktionærforening.

 

Adgang og deltagelse

Bemærk at du kun behøver at tilmelde dig på siden her hvis du ønsker at deltage fysisk. Paneldebatten sendes også live på InvestorUgens og Nordnets kanaler hvor registrering ikke er nødvendig.

Billede
Medlemspris
0,00 kr.
Pris
0,00 kr.
Ledige pladser
0
-

Nordnet
Havneholmen 6
2450 København SV
Danmark