InvestorUgen

Garnry & Jansen: 3 globale aktietemaer du skal holde øje med

Remote video URL

Det er gratis at tilmelde sig Dansk Aktionærforenings nyhedsbrev, hvor du får aktietips hver uge.

Når det kommer til udenrigspolitik, regionale konflikter og globale aktier, så findes der ikke mange i Danmark, som har mere erfaring end duoen Garnry & Jansen. Den mangeårige udenrigskorrespondent, kommentator og aktive privatinvestor, Torsten Jansen, møder den skarpe aktieanalytiker og globale finansekspert Peter Garnry fra Saxo Bank. Sammen med vært Mikael Bak får de to eksperter guidet seeren rundt på den globale aktiescene inden nytåret 2023/24 rammer os.

I programmet ovenfor ser vi på, hvordan storpolitik, global økonomi og aktiekurser spiller sammen, og vi giver dig vejrudsigten for de globale regioner og en række udvalgte sektorer i 2024.

Er du interesseret i amerikansk politik, Kinas forhold til vesten, og samtidig nysgerrig på, om det er Europa, Kina eller USA, der har de bedste udsigter i den kommende tid, så må du ikke snyde dig selv for at se Garnry & Jansen.

Abonner på vores Youtube-kanal her:

Ansvarsfraskrivelse: Artikler, analyser, klummer eller interviews mm. i Aktionæren og på shareholders.dk kan ikke erstatte individuel rådgivning. Undersøg og vurder altid selv de investeringer, du overvejer, ud fra din investeringsstrategi, risikovilje og tidshorisont. Synspunkter og anbefalinger svarer ikke nødvendigvis til Dansk Aktionærforenings holdninger. Dansk Aktionærforening og skribenterne kan ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, som du måtte pådrage dig ved at følge anbefalinger i Aktionæren.