InvestorUgen

Fredag: Elon Musk og (u)vennerne

Remote video URL
Kun få iværksættere har som Elon Musk formået at påvirke den globale dagsorden gennem de seneste årtier. Det er sket gennem selskaber som Tesla, PayPal, X (tidligere Twitter) og SpaceX. Kom med, når vi stiller skarpt på Musk og en række af de andre ikoniske iværksættere fra USA, der har skabt rigdom og udvikling også til de private aktionærer.
Elon Musk: Gal eller Genial?

Elon Musk – Ikonet, forretningsmanden og mennesket. Hvem er manden, der står bag globale forretningssuccesser som Tesla, Space X og PayPal? Og selv om man kan mene meget om Elon Musk som menneske og som politisk debattør, hvordan er han så egentlig som forretningsmand, er han og hans selskaber en investering værd?

Gæster:
Anders Bæk, tech-investor
Ole Hall, økonomireporter

Se programmet.

Tech-aktier med copytraderen

Programmet indeholder sponsoreret materiale.

Flere end 15.000 investorer kopierer hans aktiehandler. Nu fortæller han, hvorfor han har valgt at allokere store dele af sin portefølje til især tech- og AI-aktier. Desuden afslører han, hvilke sektorer han undervægter lige nu.

Gæst: Christian Jain Kongsted, copytrader, eToro

Se programmet.

Garnry & Jansen: Udenrigsmagasinet

Bliv klogere på både udenrigspolitik og globale aktier, når de to erfarne eksperter Peter Garnry og Torsten Jansen stiller skarpt på verden anno 2023.

Gæster:
Peter Garnry, aktiestrategichef hos Saxo Bank
Torsten Jansen, journalist & USA-ekspert

Se programmet.

Året der kommer: Helles ønskeliste

Bliv klogere på, hvad du skal fokusere på i det kommende år. I programmet går vi traditionen tro også tæt på ”Helles ønskeliste”, med de tre største ønsker til politikerne for at styrke investorkulturen i Danmark. 

Gæst: Helle Snedker, kundedirektør og partner hos Formuepleje

Se programmet.