InvestorSkolen

Webinar: Ny type børsnotering på vej

Billede
Kom til webinar og bliv klogere på de såkaldte SPACs.

Special Purpose Acquisition Companies (SPACs) – er det varm luft fra USA eller et reelt alternativ til de traditionelle børsnoteringer?

Det sætter børsmæglerforeningen fokus på i et gratis webinar tirsdag d. 24. august fra kl. 15.00-18.00. Her kan du blandt andet møde Nasdaq, Finanstilsynet og Danske Bank, og vores egen direktør Mikael Bak deltager også i en afsluttende paneldebat om fordele og ulemper ved SPACs.

Et SPAC er et tomt selskab, der stiftes, kapitaliseres og noteres med henblik på at købe et eller flere eksisterende (drifts)selskaber. SPAC’et har således ingen aktivitet, når det noteres og får det først ved gennemførelsen af sit første opkøb. Dermed bliver target-selskabet indirekte børsnoteret via SPAC’et.

SPACs er et velkendt fænomen. Men siden 2020 er interessen eksploderet i USA og har nu også bredt sig til Europa. Den betydelige markedsinteresse har fået Nasdaq til igen at tillade muligheden for, at SPAC-selskaber kan blive noteret på Nasdaqs nordiske børser i Danmark, Finland og Island, mens reglerne har været gældende i Sverige siden den 1. februar 2021.

Men hvorfor er interessen eksploderet? Hvad kan SPACs, som IPOs ikke kan? Hvilke fordele og ulemper er der, og hvad er risiciene? Disse spørgsmål – og mange flere – vil blive belyst på dagens seminar af en række prominente indlægsholdere.
Læs mere og deltag gratis på torsdag d. 26 august fra kl. 15.00-17.00 via linket her.