InvestorSkolen

InvestorSkolen - Kurser og uddannelse

Billede
Foto: Shutterstock
Vil du - eller én, du kender - gerne blive klogere på investeringer og aktiemarkedet? Så er InvestorSkolen stedet at starte og fortsætte.

InvestorSkolen er vores kursusrække, der spænder over alt i investeringsregi. Her uddanner vi alle, fra begynder til garvet investor, i alt hvad hjertet kunne begære. Fra Investering i praksis til Knæk et regnskab, tilbyder vi de mest alsidige kurser til ethvert formål og niveau.

Prisen på alle kurser, undtaget vores introduktionskursus "Ny på Aktiemarkedet", er 399 kroner for medlemmer og 499 kroner for ikke-medlemmer.

Kurserne varer tre timer, og der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er en let forplejning cirka halvvejs i oplægget.

Om underviserne

InvestorSkolens undervisere har alle solid erfaring inden for de områder, som de underviser i. Vores undervisere arbejder til daglig med alt lige fra aktieanalyse til rådgivning af banker og har investeret gennem en længere årrække. Du kan læse mere om den enkelte underviser under det enkelte kursus.

Særlige forhold under COVID-19:

På InvestorSkolen har vi naturligvis fokus på at tage de nødvendige forhold så du trygt kan deltage og vi sammen kan begrænse smitten i samfundet. Derfor er vi også løbende i dialog med udlejerne af vores undervisningslokaler så vi kan sikre at du har mulighed for at holde afstand, at der er håndsprit og at forplejningen bliver pakket individuelt. 

Da vejledninger og retningslinjer ændrer sig løbende kan du opleve at vi bliver nødt til at annullere billetter eller helt at aflyse kurser. I sådanne tilfælde vil du altid blive tilbudt at følge undervisningen digitalt, eller du kan få dine penge igen.