InvestorSkolen

Investering i praksis

Billede
Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at købe aktier i praksis. Det henvender sig til dig, der måske allerede har taget kurset ”Ny på Aktiemarkedet” eller er klar til at købe din første aktie.

Kurset giver dig svar på:

  • Hvordan handler du i praksis?
  • Hvor finder du information, og hvilke værktøjer kan hjælpe dig?
  • Hvordan læser du bankernes analyser?
  • Hvad er den nye aktiesparekonto, og hvordan fungerer den?

Informativt og let forståeligt
Hardy, kursist i 2021

Beskrivelse:

At købe dine første aktier er et skridt på vejen mod at starte din egen portefølje af investeringer. Kurset giver dig en praktisk gennemgang af, hvordan du køber en aktie i netbanken. Du lærer, hvor du skal søge efter information, og vi gennemgår informationernes betydning.

Under kurset lærer du, hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig, når du skal analysere en investering. Vi gennemgår forskellige former for aktieanalyser, så du har en grundlæggende forståelse af analysemodeller.

Kurset vil være baseret på praktiske eksempler, hvor ”Ny på aktiemarkedet” er et mere teoretisk kursus. Når du har taget kurset, er du rustet til at købe dine første aktier.

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du investerer.