InvestorSkolen

Skal jeg købe aktier nu?

Billede
Kurset er til dig, der vil vide, hvornår du skal købe aktier. Du har allerede et solidt kendskab til at købe aktier, f.eks. gennem vores begynderkurser som ”Ny på aktiemarkedet”.

Kurset giver dig svar på:

  • Skal jeg investere nu, og hvilke aktier bør jeg satse på?
  • Hvilke brancher er de stærkeste og svageste i år og fremadrettet?
  • Hvordan finder jeg de gode cykliske aktier?
  • Hvordan ser aktiekonjunkturen ud for det danske marked?
Kurset giver en forståelse af hvordan man kan se om der er værdi bag aktien. Læse nøgletal som giver mulighed for at vurdere om der er noget bag aktiens værdi.
Knud, kursist i 2020

Beskrivelse:

Dette kursus er for dig, der ønsker at finde de bedste aktier med langsigtet vækst i markedsværdien. Det er til dig, der vil vide, hvilke informationer du skal lægge vægt på, og hvad de vigtigste nøgletal er, når du skal udvælge en aktie.

Kurset lærer dig at bruge de mange oplysninger, du kan finde i Dansk Aktionærforenings Aktiehåndbog, og du bliver klogere på den aktuelle situation på aktiemarkedet. Hvornår er det et godt tidspunkt at købe aktier? Du får indsigt i, hvordan du bør se på investering i såvel cykliske aktier, som mere defensive aktier.

Efter kurset vil du være i stand til at vurdere, hvilke informationer du skal lægge vægt på, når du udvælger en aktie. Du vil også have et indblik i aktiernes nuværende placering i konjunkturforløbet, og om aktierne i øjeblikket er dyre, billige eller normalt prissat. Derudover vil du få praktiske værktøjer til at lave din egen succesfulde aktieanalyse

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.