05. januar 2021 kl. 00.00
Find de bedste vækstaktier
Lær at skabe et godt, langsigtet afkast i din aktieportefølje. Kurset henvender sig til dig, der allerede har handlet med aktier eller har været på flere af vores begynderkurser, som ”Ny på aktiemarkedet".

 

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er en vækstaktie, og hvor finder man de gode vækstaktier?

- Hvordan tilrettelægger du din opsparing, så den kan skabe et godt langsigtet afkast?

- Hvilke nøgletal skal du bruge for at vurdere virksomhedens vækst og en mulig fremtidig gevinst?

 

Beskrivelse:

Kurset er for dig, der tør tage en risiko på nogle af dine aktier mod en mulig stor økonomisk gevinst. Vækstaktierne kan være dyre set i forhold til den aktuelle indtjening, men det skyldes, at markedet har høje forventninger til den fremtidige vækst. Der kan altså være en stor gevinst at hente, men risikoen er tilsvarende høj.

 

På kurset lærer du at skabe et godt, langsigtet afkast i din aktieportefølje samt at tilrettelægge din opsparing. Du får en grundig gennemgang af de nøgletal, som er vigtige for at vurdere virksomhedernes vækst og rentabilitet. Vi går også i dybden med virksomhedernes økonomi og ser f.eks. på deres gæld og egenkapital for at få den bedste forståelse af virksomheden.

 

Når du har taget kurset, vil du være i stand til at udvælge de bedste vækstaktier og tilrettelægge din opsparing med henblik på at skabe et godt, langsigtet afkast i din portefølje. Efter gennemgangen af de praktisk øvelser og eksempler vil du være klar til at investere i vækstaktier!

 

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening og få rabat på din investeringsundervisning.  

Fysiske kurser koster 399 kroner (spar 100 kr.)

Webinarer koster 299 kroner (spar 100 kr.) 

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

Om underviserne:

 

Torben Udsen (Århus)

Torben arbejder som selvstændig aktieanalytiker, investor og forretningsudvikler. Torben har selv investeret i aktier siden 1987 og har fra 2011 arbejdet fuldtid med aktiestrategi og analyser. Han er uddannet registreret revisor, og han har stor indsigt i og erfaring med analyse af økonomiske og regnskabsmæssige forhold. 

 

 

 

 

Niels Stub (København) 

Niels Stub underviser på CBS, hvorfra han også har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Niels har undervist for Dansk Aktionærforening i mere end 10 år og er en populær underviser blandt deltagerne. Derudover er Niels netværksdirektør hos Netværk Danmark.   

 

    

Anmeldelser:

”Har allerede anbefalet det”

- Camilla, kursusdeltager 

 

”Gav mig værktøjer og en bedre forståelse for at udvælge vækstaktier”

- Preben, kursusdeltager