05. januar 2021 kl. 00.00
Ny på obligationsmarkedet
Er du nybegynder – eller kender du kun lidt til investering i obligationer – er dette kursus for dig.

 

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er en obligation, og hvordan fungerer obligationsmarkedet?

- Hvorfor skal man investere i obligationer, og hvad er forskellen på de forskellige obligationstyper?

- Hvad er risikoen ved at investere i obligationer?

- Hvordan køber og sælger man obligationer?

 

Beskrivelse:

Obligationer kan være gode at have i din portefølje for at sprede din risiko. De giver nemlig et relativt stabilt afkast. Der findes rigtig mange forskellige obligationer, så hvilke passer til dig? Måske har du købt investeringsforeningsbeviser, men er der penge at tjene ved selv at investere?

 

Kurset giver dig en uvildig introduktion til investering i obligationer. Hvorfor bør du overhovedet interessere dig for obligationer, hvad rente, løbetid, indfrielse af obligationer og andre begreber betyder og du lærer, hvilke obligationer der bør indgå i din portefølje.

 

Når du tager vores kursus, får du gode råd til at komme i gang på obligationsmarkedet. Du vil få en grundlæggende viden om obligationer og få værktøjer til at købe og sælge obligationer. Når du har taget kurset, er du godt på vej til at købe dine første obligationer.

 

Bliv medlem af Dansk Aktionærforening og få rabat på din investeringsundervisning.  

Webinarer koster 150 kroner (spar 75 kr.) 

 

Se ledige datoer og tilmeld dig her! 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke obligationer du bør købe, da den konkrete situation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber obligationer. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

Om underviserne:

 

Torben Udsen (Århus)

Torben arbejder som aktieanalytiker, investor og forretningsudvikler. Torben har selv investeret i aktier siden 1987 og har fra 2011 arbejdet fuldtid med aktiestrategi og analyser. Han er derudover uddannet registreret revisor og har stor indsigt og erfaring med analyse af økonomiske og regnskabsmæssige forhold. 

 

 

 

 

 

Niels Stub (København) 

Niels Stub underviser på CBS, hvorfra han også har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Niels har undervist for Dansk Aktionærforening i mere end 10 år og er en populær underviser blandt deltagerne.

Derudover er Niels netværksdirektør hos Netværk Danmark.