Kurser for alle

Vil du - eller én, du kender - gerne blive klogere på investeringer og aktiemarkedet? Så er InvestorSkolen stedet at starte og fortsætte.

 

Kurser for begyndere er for dig, der har lidt eller ingen erfaring med investering og i at købe aktier. Du bliver godt klædt på, så du kan undgå de mange faldgruber i markedet.

Pånær vores introduktionskursus er prisen for et enkeltstående kursus 399 kroner for medlemmer og 699 kroner for ikke-medlemmer.

 

Kurserne varer tre timer, og der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er en let forplejning cirka halvvejs i oplægget.

 

 

Introduktionskurset "Ny på aktiemarkedet" koster 150 kroner for medlemmer og 200 kroner for gæster. Bliv medlem i dag og udnyt rabatten. 

 

 

Læs mere om de enkelte kurser i menuen.

  

 

Prøv også vores nye kursusforløb: InvestorAkademiet - styrk din aktiestrategi

Forløbet er for dig, der gerne vil lære mere om, hvordan du opbygger og vedligeholder en solid aktiestrategi, samtidig med at du får et fællesskab med andre interesserede investorer.

NB! Kursusforløbet forudsætter en grundlæggende forståelse af aktiemarkedet, enten gennem personlig erfaring eller deltagelse i eksempelvis "Ny på aktiemarkedet" og "Investering i praksis".

 

 

 

 

 

 

På kurserne vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

 

Om underviserne:

InvestorSkolens undervisere har alle solid erfaring inden for de områder, som de underviser i. Vores undervisere arbejder til daglig med alt lige fra aktieanalyse til rådgivning af banker og har investeret gennem en længere årrække. Du kan læse mere om den enkelte underviser under det enkelte kursus.

 

 

 

Vi anbefaler pakkerne:

Du kan frit kombinere tre eller fem kurser i en skræddersyet pakkeløsning, som passer perfekt til dig.

 

Investering i praksis (begynder)

Lær hvor du finder den grundlæggende information du behøver.

 

Ny på obligationsmarkedet (begynder)

Kom i gang med at købe og sælge obligationer.

 

Find de bedste investeringsforeninger og ETF'er (begynder)

Lær om forskellen på investeringsforeninger og ETF’er og hvad det betyder for dig som investor.

  

Køb 3 valgfri kurser og spar 20%

 

 

Skal jeg købe aktier nu? (øvet)

Forstå den aktuelle situation på aktiemarkedet.

 

Find de bedste vækstaktier (øvet)

Skab et godt, langsigtet afkast i din portefølje ved hjælp af vækstaktier.

  

Køb 5 valgfri kurser og spar 30%

 

 

Om InvestorSkolen

InvestorSkolen er Dansk Aktionærforenings populære og uafhængige kursusprogram, som uddanner dig til at investere i aktier, investeringsbeviser og andre værdipapirer. Kernen er en aktieskole med fokus på investering i aktier, og hed tidligere AktieSkolen.

I dag kan man også lære om bl.a. obligationer, investeringsbeviser og pension og derfor hedder AktieSkolen nu InvestorSkolen.