Information ang. COVID-19.

 

D. 23. oktober fremlagde regeringen ændringer i reningslinjerne ang. Corona-sikring.

InvestorSkolen følger naturligvis disse retningslinjer hvilket betyder at følgende gælder for vores kurser

 - Kursisterne har faste pladser, som benyttes under hele kursets afvikling

 - Samtlige kursister har retning mod underviseren

 - Der skal bæres mundbind når man opholder sig på kursusstederne, dette gælder dog ikke når man sidder på sin plads.

 

Foretrækker du digital kursusdeltagelse kan du kontakte os på daf@shareholders.dk og ændre din billet til førstkommende webinar.

 

Kurser for alle

Vil du - eller én, du kender - gerne blive klogere på investeringer og aktiemarkedet? Så er InvestorSkolen stedet at starte og fortsætte.

 

InvestorSkolen er vores kursusrække, der spænder over alt i investeringsregi.  Her uddanner vi alle, fra begynder til garvet investor, i alt hvad hjertet kunne begære. Fra Investering i praksis til Knæk et regnskab, tilbyder vi de mest alsidige kurser til ethvert formål og niveau.

 

Prisen på alle kurser, undtaget vores introduktionskursus "Ny på Aktiemarkedet", er 399 kroner for medlemmer og 499 kroner for ikke-medlemmer.

 

Kurserne varer tre timer, og der er god mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Der er en let forplejning cirka halvvejs i oplægget.

 

 

Kursusforløb: InvestorAkademiet - styrk din aktiestrategi

For den mest dybdegående gennemgang tilbyder vi også InvestorAkademiet, med fire afteners rendyrket investeringsforløb.

Her flyder snakken frit om børspsykologi, aktiestrategi, analyseværktøjer og meget, meget mere.

De fire aftener tillader et allround uddannelsesforløb, både for begynderen med en grundlæggende viden om aktiemarkedet til den mere erfarne investor.

 

Akademiet er for dig, der gerne vil lære mere om, hvordan du opbygger og vedligeholder en solid aktiestrategi, samtidig med at du får et fællesskab med andre interesserede investorer.

 

 

Du kan læse mere om de enkelte kurser i menuen til højre.  

 

NB! Kursusforløbet forudsætter en grundlæggende forståelse af aktiemarkedet, enten gennem personlig erfaring eller deltagelse i eksempelvis "Ny på aktiemarkedet" og "Investering i praksis".

 

 

 

 

 

 

På kurserne vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

 

 

Om underviserne:

InvestorSkolens undervisere har alle solid erfaring inden for de områder, som de underviser i. Vores undervisere arbejder til daglig med alt lige fra aktieanalyse til rådgivning af banker og har investeret gennem en længere årrække. Du kan læse mere om den enkelte underviser under det enkelte kursus.

 

 

Særlige forhold under COVID-19:

På InvestorSkolen har vi naturligvis fokus på at tage de nødvendige forhold så du trygt kan deltage og vi sammen kan begrænse smitten i samfundet. Derfor er vi også løbende i dialog med udlejerne af vores undervisningslokaler så vi kan sikre at du har mulighed for at holde afstand, at der er håndsprit og at forplejningen bliver pakket individuelt. 

Da vejledninger og retningslinjer ændrer sig løbende kan du opleve at vi bliver nødt til at anullere billetter eller helt at aflyse kurser. I sådanne tilfælde vil du altid blive tilbudt at følge undervisningen digitalt, eller du kan få dine penge igen.

 

 

 

Investering i praksis (begynder)

Lær hvor du finder den grundlæggende information du behøver.

 

Ny på obligationsmarkedet (begynder)

Kom i gang med at købe og sælge obligationer.

 

Find de bedste investeringsforeninger og ETF'er (begynder)

Lær om forskellen på investeringsforeninger og ETF’er og hvad det betyder for dig som investor.

  

 

 

Skal jeg købe aktier nu? (øvet)

Forstå den aktuelle situation på aktiemarkedet.

 

Find de bedste vækstaktier (øvet)

Skab et godt, langsigtet afkast i din portefølje ved hjælp af vækstaktier.